Real Madrid pregătește transferul galactic pe care-l aștepta toată lumea. Cu ce vedetă negociază Florentino Perez

Giosanu Catinca / 15.08.2021, 21:13
Real Madrid pregătește transferul galactic pe care-l aștepta toată lumea. Cu ce vedetă negociază Florentino Perez

Real Madrid este gata să semneze cu un star din Premier League. Se pare că fotbalistul internațional și-a dat acordul. Ar mai fi rămas doar câteva detalii de pus la punct. Cu ce vedetă negociază Florentino Perez în momentul de față?

Paul Pogba vrea neapărat la Real Madrid

Paul Pogba părea extrem de aproape de PSG, însă lucrurile au luat o nouă turnură. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani care evoluează și la echipa națională de fotbal a Franței a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United. Mijlocașul ezită să își prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Old Trafford.

Jucătorul lui Manchester United a recunoscut, anul trecut, în cadrul unei conferințe de presă că nu ar spune ”nu” unei oferte venite din partea lui Real Madrid. Mai mult, a declarat că este visul său să evolueze pentru echipa de pe ”Bernabeu”. Iar pentru asta, e dispus să-și ”trădeze” propria echipă. Francezul vrea să aștepte încă un an și să plece liber de contract. Asta ar însemna că Manchester United va rămâne cu buza umflată pentru că nu va lua niciun ban în schimbul său.

Publicația britanică Daily Star notează că jucătorul care a oferit patru pase decisive în meciul cu Leeds (5-1), de sâmbătă, a luat decizia de a părăsi Manchester United la finalul sezonului viitor.

Și-ar fi dat acordul să semneze cu echipa lui Florentino Perez în 2022

Ultima șansă ca cei de la Manchester United să încaseze ceva pe Pogba este în această vară, adică până pe 31 august, când se încheie perioada de transferuri. Iar ”diavolii” ar dori în jur de 55-60 de milioane de euro în schimbul francezului.

Pogba a fost adus la Manchester United în 2016, când a fost repatriat de gruparea din Premier League de la Juventus, pentru 105 milioane de euro. Fotbalistul de 28 de ani a fost frecvent criticat de englezi pentru prestațiile sale. Astfel, el ar fi hotărât să își ducă la final contractul, iar ulterior să plece liber la Real Madrid. Dacă va rămâne pe Old Trafford până când îi expiră contractul, Pogba știe că va avea un mare avantaj. Asta, pentru că echipa care îl va legitima va putea să-i plătească un salariu mai mare sau o primă de instalare uriașă, având în vedere că vine liber.

Sursa anterior citată mai scrie că, în vara anului următor, Real Madrid este dispusă să facă un nou dream team. În această perioadă de mercato, clubul patronat de Florentino Perez l-a transferat doar pe David Alaba, gratis. Totuși, planurile pentru sezonul următor se anunță a fi mărețe. Alături de Pogba, la Real Madrid ar putea sosi Erling Haaland. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla.