Regele Gică Hagi, de neoprit la nunta Simonei Halep. A dansat cu mireasa în aplauzele invitaților

Giosanu Catinca / 16.09.2021, 20:57
Regele Gică Hagi, de neoprit la nunta Simonei Halep. A dansat cu mireasa în aplauzele invitaților

Simona Halep și Gică Hagi au o relație specială. Tocmai de aceea sportiva din Constanța a ținut neapărat ca fostul mare fotbalist să fie alături de ea în ziua în care s-a cununat cu Toni Iuruc. Antrenorul a fost de neoprit la petrecerea de după cununie. A dansat și a cântat machedonește cu mireasa în aplauzele invitaților.

Gică Hagi, invitat special la cununia Simonei Halep

Simona Halep, jucătoarea de tenis în vârstă de 29 de ani (locul 11 WTA), s-a căsătorit cu Toni Iuruc și s-a distrat de minune la petrecerea de nuntă.

În cursul zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, a avut loc cununia civilă a cuplului Simona Halep – Toni Iuruc, iar mirii au petrecut alături de invitați la clubul Fratelli din Constanța. Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răducioiu.

Simona Halep și Toni Iuruc au dansat valsul mirilor pe muzica live cântată de către Dan Bittman, sub privirile celor peste 300 de invitați. Cuplul a ales să deschidă dansul cu melodia „Dragostea mea” a trupei Holograf. ”Regele” a făcut și el spectacol pe ringul de dans, pe ritmurile melodiei „Unu-i Gică Hagi”, făcută celebră de formația Steaua di Vreari. Însă nu a dansat singur, ci cu Simona Halep.

Pamporeea cu Gică Hagi, Simona Halep și Toni Iuruc

Gică Hagi a fost o apariție spectaculoasă la nunta sportivei, chiar dacă a venit îmbrăcat într-un costum simplu. Soția sa a venit cu o rochie bej, lungă, care a stârnit admirație printre invitați. Dar nu vestimentația a contat, ci atmosfera încinsă de cei doi.

Momentul culminant a fost acela în care Gică Hagi a dansat cu Simona Halep un dans machedonesc, Pamporeea. Simona l-a prins pe Hagi de mână, iar Toni Iuruc a fost înconjurat de tehnicianul român și soția acestuia.

Ilie Năstase și soția sa au impresionat, de asemenea, la cununia Simonei Halep. Ioana Simion a îmbrăcat o rochie de culoare roșie, care i-a scos în evidență formele.

În momentul în care a fost rugat să îi transmită un mesaj jucătoarei de tenis, fostul lider ATP a făcut următoarele afirmații:

Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani. Deci, are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București. N-am apucat să iau una.”, a spus Ilie Năstase.