Regele Ianis Hagi și-a făcut numărul în ultimul meci al lui Rangers. Spectacol pe Ibrox Park

Marian Cărăvan 23.01.2021, 19:20
Regele Ianis Hagi și-a făcut numărul în ultimul meci al lui Rangers. Spectacol pe Ibrox Park

Ianis Hagi a bifat azi meciul 29 în acest sezon în tricoul lui Rangers. Liderul din Scoția a obținut o victorie categorică, 5-0 cu Ross County. Internaționalul român a fost integralist în acest meci în care a pasat decisiv la golul de 4-0.

Ianis Hagi și-a făcut numărul în ultimul meci al lui Rangers

Steven Gerrard l-a titularizat din nou pe Ianis Hagi. „Regele assist-urilor” din Scottish Premiership și-a făcut numărul și de această dată. Internaționalul român a fost integralist în victoria categorică, 5-0 cu Ross County. Ianis Hagi a pasat decisiv la golul de 4-0, reușit de Ryan Jack, în minutul 66. Ianis Hagi și-a făcut numărul în ultimul meci al lui Rangers.

Ianis Hagi este cel mai bun pasator din campionatul Scoției. Are nouă assist-uri, fiind la egaliatate cu coechipierul său, James Tavernier. În total, are 11 pase de gol în toate competițiile. Ianis Hagi a bifat azi meciul cu numărul 29 în acest sezon pentru Glasgow Rangers. Victorie clară în această după-amiază, 5-0 cu Ross County, prin golurile marcate de Ryan Kent (min. 6), Filip Helander (min. 28), Joe Aribo (min. 37), Ryan Jack (min. 66) și Connor Goldson (min. 81). Ianis Hagi și-a făcut numărul în ultimul meci al lui Rangers.

Formația de Ibrox Park este lider detașat în campionat, cu 69 de puncte din 25 de meciuri. Marea rivală, Celtic, este pe poziția secundă, la mare distanță, 46 de puncte, dar din 22 de meciuri. Următorul meci al celor de la Rangers va fi pe 27 ianuarie, de la ora 21:45, în deplasare cu Hibernian.

Ianis Hagi si-a facut numarul in ultimul meci al lui Rangers
Ianis Hagi si-a facut numarul in ultimul meci al lui Rangers

Lui Ianis Hagi i-a crescut cota

Internaționalul român se bucură de o apreciere deosebită în Scoția. Evoluțiile sale l-au propulsat pe locul 4 în topul celo mai valoroși fotbaliști români la ora actuală. Dacă în vara anului trecut, Ianis Hagi era cotat la 4,5 milioane de euro, acum fiul Regelui a ajuns să valoreze șase milioane de euro. O creștere semnificativă, de 1,5 milioane de euro, care îl duc pe Ianis pe locul 4 într-un clasament al celor mai valoroși fotbaliști români.

Prima poziție este ocupată de Răzvan Marin de la Cagliari – 10 milioane de euro. Pe locul secund este un fotbalist din Italia, Ionuț Radu de la Inter – 7 milioane de euro. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Dennis Man de la FCSB – 6,5 milioane de euro.

Ianis Hagi este angrenat și în acest sezon cu Rangers în Europa League. Liderul din campionatul Scoției are un adversar facil în șaisprezecimile competiției continentale. Rangers va întâlni într-o dublă manșă formația belgiană Antwerp. Turul este programat pe 18 februarie, iar returul pe 25 februarie.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe