Reghe, la Craiova! Cu cât trebuie să mai pluseze Rotaru, pentru a-și aduce super-antrenor

Marian Cărăvan 14.01.2021, 13:25
Reghe, la Craiova! Cu cât trebuie să mai pluseze Rotaru, pentru a-și aduce super-antrenor

Universitatea Craiova nu a scos decât o remiză în meciul cu Sepsi, în startul returului Ligii 1. Oltenii au ratat șansa de a trece provizoriu pe primul loc al clasamentului. Antrenorul Corneliu Papură este văzut de mulți ca principalul vinovat pentru forma slabă a vicecampioanei. Craiovei îi trebuie un antrenor pentru a lua titlul, spun specialiștii. Patronul Mihai Rotaru a negociat cu Laurențiu Reghecampf, însă suma oferită a fost cu mult sub ceea ce câștiga tehnicianul la Al Wasl.

Reghecampf, la Craiova! Cu cât trebuie să pluseze Mihai Rotaru, pentru a-și aduce super antrenor în Bănie

După remiza de marți seara, 0-0 cu Sepsi, s-a vorbit tot mai intens de aducerea unui alt antrenor la echipa din Bănie. Craiova a pierdut deja două puncte prețioase în lupta pentru supremație în Liga 1, totodată și șansa de a trece provizoriu pe primul loc. Desigur, e o miză de moment. Doar că jocul echipei craiovene nu pare a-i fi convins pe specialiști, care sunt de părere că o soluție ar fi înlocuirea lui Corneliu Papură de pe banca tehnică. Laurențiu Reghecampf este unul dintre antrenorii cu care patronul Mihai Rotaru a negociat la finalul anului trecut pentru preluarea băncii tehnice.

Oferta a fost însă de neacceptat pentru tehnicianul care a câștigat milioane de euro în ultimii ani la arabi. Mihai Rotaru propunea un contract de 180.000 de euro pe an, ceea ce înseamnă un salariu de 15.000 de euro pe lună. Cum părțile nu s-au înțeles, oltenii au continuat tot cu Corneliu Papură. Antrenorul care acum este contestat de fani și de oameni de fotbal.

Totuși, varianta Laurențiu Reghecampf rămâne în continuare valabilă. Trebuie doar ca Mihai Rotaru să mai pluseze la capitolul financiar, pentru a-și aduce super antrenor în Bănie. Craiova visează să ia titlul, după o pauză de 30 de ani.

Vine Reghecampf in locul lui Corneliu Papura?
Vine Reghecampf in locul lui Corneliu Papura?

Corneliu Papură, contestat după egalul cu Sepsi

Corneliu Papură nu ar fi antrenorul potrivit pentru Universitatea Craiova, dacă oltenii vor să ia titlul. Asta este concluzia după ce Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Sepsi, în prima etapă a returului Ligii 1.

Ionel Dănciulescu a urmărit și el meciul în care Universitatea Craiova a tras un singur șut pe poartă. Fostul fotbalist vine cu o posibilă soluție pentru ca formația olteană să aibă șanse reale în lupta pentru titlu în Liga 1.

Craiova are nevoie de un alt antrenor, un antrenor cu experiență, care se poate impune în vestiar, care poate impune o idee de joc.

Craiova, cu ce a arătat acum, nu e echipa care se poate bate la titlu, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Pe aceeași lungime de undă cu fostul atacant s-a aflat și Ion Crăciunescu.

Craiova joacă foarte slab. E penibil jocul. Papură e de pe vremurile alea… E mare iarba, e terenul înghețat, a spus fostul arbitru FIFA.

Universitatea Craiova a bifat al treilea meci consecutiv fără gol marcat. Echipa din Bănie e pe locul 2, cu 33 de puncte, la un punct în spatele liderului FCSB. În etapa următoare, Craiova joacă în deplasare cu Astra Giurgiu, luni, 18 ianuarie, de la ora 20:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe