Reghecampf a primit vestea la care nu se aștepta. ”Nu va mai antrena niciodată. Gata!”

Cristian Stan 11.07.2023, 09:58
Reghecampf a primit vestea la care nu se aștepta. ”Nu va mai antrena niciodată. Gata!”

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) a primit vestea la care nu se aștepta, după ce a rămas liber de contract de Neftci Baku. Antrenorul nu are oferte în acest moment din România.

Noul sezon din Superliga bate la ușă, vineri, 14 iulie 2023, va avea loc primul meci, cel dintre Oțelul și UTA, de la 18:30, Live pe playsport.ro, dar există o echipă care nu are antrenor principal.

Reghecampf a primit vestea la care nu se aștepta. Craiova nu-l mai vrea deloc

FCU Craiova, gruparea care tocmai a primit luni vestea că trebuie să împartă palmaresul istoric cu cei de la CSU Craiova, nu are anrenor principal și nici Adrian Mititelu nu se grăbește să numească pe cineva.

În aceste condiții, firesc, a apărut un zvon legat de o eventuală cooptare în staff a lui Reghecampf, aflat acum în vacanță.

Omul de afaceri din Craiova a ținut să aducă cele mai noi detalii legate de acest subiect. Mititelu a spus că Reghecampf nu va mai  primi niciodată vreo ofertă de la echipa sa, după refuzul de data trecută.

FCU Craiova nu are antrenor de aproape o lună, după mandatul de câteva zile a lui Joao Janeiro, astfel că Adrian Mititelu a încercat să caute soluții în ultimul timp. Pe lista finanțatorului din Bănie s-a regăsit și Laurențiu Reghecamp, liber de contract, după despărțirea de Neftci Baku, însă antrenorul de 47 ani nu a dat curs ofertei.

”M-a refuzat atunci, s-a terminat. Acum, nici dacă vine pe gratis nu mă mai interesează. Nici dacă dă bani nu mă mai interesează. Păi, normal că m-a deranjat (n.r. refuzul lui Laurențiu Reghecampf). Eu spun adevărul.

Eu îl apreciez pe el ca antrenor, e printre cei mai buni din România, dar aici nu va mai antrena niciodată, pentru că asta a fost. Dacă atunci când mi-a crăpat buza… Și atunci îi dădeam puteri depline! Mă rog, poate a fost și chestia că plecase de curând de la CS U, poate s-a gândit și la situația asta puțin ridicolă că a făcut declarații de dragoste pentru CS U și după aia apărea la noi…

Poate că nici noi nu am putut să îi oferim ceea ce primea în Azerbaidjan. Dar dacă mai pleacă de două ori, după aia nu își mai găsește echipă. Știți cum e la antrenori? Una, două rateuri și gata, s-a terminat, faci pauze…

Pauzele lungi și dese cheia marilor succes”, a spus Mititelu la ProSport Live.

Cine va sta pe banca celor de la FCU Craiova în prima etapă, cu FCSB

Cu interimarul Florin Drăgan pe bancă în prima etapă, conform ultimelor declarații ale lui Mititelu, FCU Craiova debutează în Liga 1, duminică, 16 iulie, 21:30, contra celor de la FCSB. Partida se dispută pe arena Constantina Diță-Tomescu, din Târgu Jiu. Confruntarea poate fi urmărită, în format live, pe Playsport.ro.

Stadionul din Târgu-Jiu a fost considerat de cei de la FCSB, o alegere proasta din cauza stării gazonului. De partea cealaltă, oltenii au încredere că duelul se va desfășura în condiții optime.

”Am primit recent niște poze de la Târgu Jiu. Se fac toate eforturile să fie un gazon bun. Nu cred că va fi unul de nota 10, dar măcar nota 9 cred că poate primi la meciul cu FCSB” a declarat Adrian Mititelu.

Urmăriți Playsport.ro și pe