Reînvie tiki-taka Barcelona! Messi și colegii, scor de tenis în ultimul meci din campionat! VIDEO

Bordei Radu / 22.03.2021, 12:02
Reînvie tiki-taka Barcelona! Messi și colegii, scor de tenis în ultimul meci din campionat! VIDEO

Reînvie tiki-taka Barcelona! Messi și compania și-au regăsit apetitlul pentru fotbalul spectacol, iar lucrurile arată iar bine pe Camp Nou. Dacă la începutul anului, clubul părea în colaps, financiar și sportiv, acum fanii au iar motive de speranțe. Chiar dacă nu mai sunt în Liga Campionilor, catalanii au început să joace din ce în ce mai bine. IAr acum o dublă campionat-cupă, pare foarte posibilă. Trupa lui Koeman este la doar 4 puncte în spatele liderului Atletico, cu 10 etape rămase de disputat. Iar în Cupa Regelui sunt deja în finală.

Mai important este că echipa a început să joace din nou un fotbal de calitate, iar Messi se simte bine pe teren. Argentinianul este entuziast de ce vede acum la Barcelona și șansele de a pleca la vară sunt tot mai mici.

Reînvie tiki-taka Barcelona! Messi și colegii, scor de tenis în ultimul meci din campionat!

Deplasarea la Sociedad era considerată una din cele mai grele din acest final de sezon. Cel puțin pe hârtie, pentru că pe teren a existat doar o echipă. Barcelona a dominat categoric ostilitățile și a marcat de 6 ori. Gazdele nu au avut, practic, nicio șansă. Messi a marcat o dublă, la fel ca tânărul american Serginio Dest. Dembele și Griezmann și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.

Barcelona a făcut și spectacol, a amintit de vremurile când trupa lui Guardiola distrugea orice adversar. Suporterii jubilează, mai ales că Barcelona are foarte mulți jucători tineri, care vor crește și mai mult în valoare.

Messi a mai stabilit un record incredibil la Barcelona. L-a depășit pe fostul coleg, Xavi

Superstarul argentinian a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru Barcelona. Argentinianul a ajuns la 768 de apariții în tricoul blaugrana, cu una peste o altă legendă, fostul mare căpitan și coleg al lui Messi, Xavi Hernandez. Chiar dacă ar pleca la vară, Messi va rămâne pentru totdeauna în istoria clubului, iar recordurile sale nu vor putea fi depășite foarte ușor.

Totuși, există șanse destul de mari ca Messi să continue la clubul la care a crescut și pentru care a evoluat toată viața. Președintele Laporta i-a promis că va construi echipa în jurul lui, iar fotbalistul a văzut un potențial mare în tinerii lui colegi. Messi simte că poate să se lupte pentru trofee alături de fotbaliști ca Pedri, Dest, De Jong sau Ansu Fati.

În plus catalanii vor dori să scape și de fotbaliștii care nu au dat randament. Brazilianul Coutinho este primul pe listă. Fostul mijlocaș al lui Liverpool este dorit înapoi în Premier League, dar la Arsenal.