Relație zdruncinată între băiatul lui Victor Pițurcă și Vica Blochina. De ce s-a supărat tânărul pe mama lui

Catinca Giosanu 11.01.2023, 15:59
Relație zdruncinată între băiatul lui Victor Pițurcă și Vica Blochina. De ce s-a supărat tânărul pe mama lui

Vica Blochina se află zilele acestea în Republica Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea „Survivor România”. Fosta dansatoare originară din Lituania, acum în vârstă de 47 de ani, s-a înscris la reality-show-ul difuzat de Pro TV, însă fiul său nu este de acord cu alegerea pe care a făcut-o.

Vica Blochina, dezvăluiri dureroase din viața personală

Vica Blochina participă la „Survivor România” 2023. Fosta balerină de la barul Melody a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa privată în ediția de marți, 10 ianuarie. Ea a dezvăluit cu ochii în lacrimi că fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan, nu mai vorbește cu ea din cauză că s-a înscris la ”Survivor România” 2023.

Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el.”, s-a confesat fosta dansatoare.

”Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”

Vica Blochina s-a descurcat destul de bine în prima zi la ”Survivor România”. Ea a reușit să aducă punct echipei sale, dar nu își poate lua gândul de la fiul pe care îl are cu Victor Pițurcă.

Adolescentul nu vrea să mai vorbească sub nicio formă cu cea care l-a adus pe lume. Pe parcursul show-ului de la Pro TV, Edan se va afla în grija fostul selecționer al României.

”Îmi vine să plâng”

Vica Blochina are încredere totală în fostul ei partener. Fosta dansatoare speră ca Edan să fie mândru de ceea ce va realiza ea la show-ul desfășurat în jungla din Republica Dominicană.

Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții.”, a subliniat fosta amantă a lui Victor Pișurcă atunci când și-a făcut prezentarea, la prima ediție „Survivor România” 2023.

Motivul pentru care a plecat în Republica Dominicană

Vica Blochina face parte din echipa Faimoșilor la ”Survivor România”. Ea a recunoscut că premiul pus la bătaie a determinat-o să își lase fiul pe mâinile lui Victor Pițurcă și să pornească în aventura din republica Dominicană.

Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri.”, a mai spus Vica Blochina, la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

Urmăriți Playsport.ro și pe