Replică acidă în războiul FCSB – CSA! „Au ajuns ultrașii să organizeze meciuri? Suntem de râsul curcilor!” Un patron din Liga 1 știe unde trebuie să se joace finala FCSB – CFR Cluj

Giosanu Catinca / 03.05.2022, 20:05
Replică acidă în războiul FCSB – CSA! „Au ajuns ultrașii să organizeze meciuri? Suntem de râsul curcilor!” Un patron din Liga 1 știe unde trebuie să se joace finala FCSB – CFR Cluj

FCSB se va duela cu CFR Cluj în ultima etapă din Liga 1,. Deocamdată, nu se știe pe ce stadion se va desfășura partida, însă nu se va putea juca pe Arena Națională. Formația roș-albastră și-ar fi dorit să joace pe Ghencea, dar nu crede că va fi primită pe stadionul administrat de CSA Steaua, din cauza că FCSB a afectat imaginea și interesele echipei, conform spuselor unui angajat al clubului roș-albastru.

Valeriu Iftime, noi detalii despre FCSB – CFR Cluj

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, susține că finala FCSB – CFR Cluj ar trebui să se joace în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor își dorește și el ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. El chiar a avertizat că va merge peste tot unde e nevoie, chiar și la președintele Klaus Iohannis, pentru a-şi îndeplini obiectivul.

”Dacă depinde de domnul Talpan, se joacă acolo”

Valeriu Iftime crede că Florin Talpan nu se va opune ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se joace în Ghencea.

Părerea mea este că ne prostim când ne e mai greu. Mi se pare absolut corect, mai mult decât normal, ca un meci de genul ăsta să se joace pe ce stadion avem noi mai important, sau frumos.

Pe Steaua ar putea fi extraordinar, un loc în care am reînnoda atâtea amintiri frumoase, mai ales că meciul ăsta FCSB – CFR Cluj e un meci echilibrat, finala campionatului. Eu nu cred că ministrul ăsta nu e de acord. De fapt, nu înțeleg cine trebuie să fie de acord ca să se joace meciul acolo. Asta nu înțeleg.

Dacă depinde de domnul Talpan, se joacă acolo, e prietenul meu. E un tip pe care-l știu, e dintr-un sat în care locuiesc și eu. Nu cred că depinde de dumnealui, asta ar fi culmea.

Ce treabă au ultrașii? Aici e o chestie care ține de pază și ordine. Eu fac ordine la mine acasă, unde pot. Îmi e greu să cred astăzi că ultrașii de la Peluza Sud organizează meciurile importante din țara asta. Chiar suntem de râsul curcilor.”, a declarat patronul celor de la Botoșani, într-o intervenție la Pro Arena.

Echipa patronată de Gigi Becali se află în acest moment la doar două puncte în urma campioanei CFR Cluj. Până la finalul campionatului mai sunt trei etape.