Replică dură pentru Victor Pițurcă din partea lui Edi Iordănescu: „Am prea mult caracter”

Ștefănescu Dragoș / 14.01.2022, 10:20
Replică dură pentru Victor Pițurcă din partea lui Edi Iordănescu: „Am prea mult caracter”

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB a luat prin surprindere pe multă lume. Victor Pițurcă a pus totul pe seama ”psihicului slab” al lui Iordănescu Jr. Acesta din urmă nu a rămas dator și i-a dat o replică dură fostului selecționer.

Edi Iordănescu, replică dură pentru Victor Pițurcă

Edi Iordănescu a avut un mandat scurt dar destul de fructuos pe banca celor de la FCSB. Tehnicianul a lăsat echipa pe locul doi al Ligii 1. Plecarea sa a fost îndelung comentată și analizată. Victor Pițurcă a comentat în stilul său malițios despărțirea lui Edi de FCSB.

Comentariile lui Victor Pițurcă nu i-au picat însă bine lui Iordănescu Jr. Acesta nu i-a rămas dator fostului selecționer și i-a dat o replică elegantă dar dură.

Pentru mine, părerile lui nea Piți vor fi mereu foarte importante, pentru că e un antrenor de la care am învățat foarte multe lucruri. De data asta, mi-am asumat. Neterminând anumite proiecte risc să îmi pun o bilă neagră la imagine și la FCSB, pentru că lumea te judecă prin prisma continuității. Am spus că decât să merg într-o direcție în care nu mai sunt perspective și speranțe am preferat să pierd ceea ce înseamnă capitolul imagine, dar să rămân ancorat în principiile și valorile pe care le am.

Cred că mai degrabă cu altceva are legătură (n.r. declarația lui Victor Pițurcă): cu unul dintre defectele mele. Pentru fotbalul românesc am prea mult moralitate și prea mult caracter probabil. Oricum nu s-ar fi pus problema ca eu să încasez acea clauză, pentru că nimeni nu m-ar fi îndepărtat. Deja e altcineva acolo, respect munca ce se face. Nu îmi face plăcere să discut despre trecut”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Victor Pițurcă îl critică pe Iordănescu Jr.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB de ceva timp, însă speculațiile continuă pe această temă. Faptul că Iordănescu Jr a renunțat și la clauza de 500.000 de euro a inflamat și mai mult discuțiile.

Recent, Victor Pițură l-a acuzat pe Iordănescu Jr. pentru plecarea de la echipa roș-albastră. Fostul selecționer consideră că Edi are un ”psihic slab”. Pițurcă susține că acesta este motivul principal pentru care Iodănescu Jr. renunță foarte ușor când este pus sub presiune.

Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a spus Victor Pițurcă.