Revenire spectaculoasă la Dinamo! Un fost acționar susține proiectul DDB și e gata să preia clubul de la spanioli!

Marian Cărăvan 09.01.2021, 13:51
Revenire spectaculoasă la Dinamo! Un fost acționar susține proiectul DDB și e gata să preia clubul de la spanioli!

Devine tot mai clar pe zi ce trece că acționarii spanioli de la Dinamo și-au pierdut credibilitatea în fața fanilor. Suporterii din programul DDB vor să-l determine pe Pablo Cortacero să renunțe la Dinamo și să cedeze acțiunile. Se vorbește despre un termen de două săptămâni pe care l-ar avea spaniolul din conducerea lui Dinamo. Totodată, pe fir ar putea intra chiar un fost acționar al clubului din Ștefan cel Mare. Revenire spectaculoasă la Dinamo!

Revenire spectaculoasă la Dinamo! Un fost acționar susține DDB și e gata să preia clubul de la Pablo Cortacero!

Pare a fi început numărătoarea inversă pentru Pablo Cortacero și ceilalți spanioli din Consiliul de Administrație al lui Dinamo. Sătui și ei de promisiunile neonorate ale spaniolilor, fanii din programul DDB pun presiune pe acționari. Ultrașii vor să-l facă pe Pablo Cortacero să renunțe la acțiunile pe care le-a luat de la Ionuț Negoiță. Se vorbește chiar de un termen limită, de două săptămâni. Atât ar mai avea la dispoziție Pablo Cortacero pentru a aduce bani la Dinamo sau chiar pentru a ceda acțiunile. Fanii încearcă pe orice cale să o mențină pe Dinamo în viață. De la plata salariilor, în măsura în care se strâng bani din cotizațiile membrilor din programul DDB, și până la convingerea jucătorilor să nu depună memorii, fanii fac eforturi pentru ca Dinamo să nu moară.

DDB a anunțat de curând că va semna contracte de sponsorizare cu două companii mari.

„Angajații clubului au primit semnale că se va întâmpla ceva de proporții în două săptămâni, au fost informați să mai aibă răbdare atât”, au declarat sursele apropiate grupării.

Fanii pun presiune pe Pablo Cortacero ori să vină cu bani, ori să cedeze acțiunile, pentru care ar exista un interes chiar din partea unui fost acționar al clubului,, Nicolae Badea, informează GSP. Nicolae Badea este un susținător al programului DDB. Revenire spectaculoasă la Dinamo!

Fanii lui Dinamo fac presiuni asupra lui Pablo Cortacero
Fanii lui Dinamo fac presiuni asupra lui Pablo Cortacero

Jerry Gane e revoltat că spaniolii nu-și respectă promisiunile

Antrenorul echipei, Jerry Gane, a ieșit la atac după ce nici în cursul zilei de vineri nu au intrat banii promiși de spanioli. Jucătorii și staff-ul așteptau o parte din restanțele salariale, dar au așteptat degeaba. Jerry Gane a luat foc.

„Suntem foarte revoltaţi cu toţii. Jucătorii sunt foarte revoltaţi, au fost supăraţi, au fost reproşuri la adresa lor, la adresa conducerii şi aici exclud DDB-ul pentru că nu are nimic de-a face cu lucrul ăsta. Şi aici mă refer strict la partea spaniolă şi mai nou la cea de aici.

Dorin Şerdean, pentru că el este preşedinte şi el a promis lucrul ăsta, că ar avea o soluţie care să nu depindă de banii lui Cortacero şi să rezolve aceste probleme. Şi normal că au fost discuţii foarte aprinse şi au spus că nu se poate până unde poate să meargă atâta nesimţire încât să fim minţiţi? Am terminat anul în ultimul hal, bătaie de joc şi măcar i-am rugat dacă nu au nimic sigur să nu ne mai mintă. Fiecare după aia să decidă ce vrea”, a spus Jerry Gane.

Patru victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri reprezintă bilanțul lui Dinamo în prima parte a sezonului regular. La finalul turului, Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte.

În prima etapă a returului, Dinamo joacă pe terenul celor de la Hermannstadt.

Urmăriți Playsport.ro și pe