Revenire spectaculoasă pregătită de Gică Hagi. Fotbalistul vândut cu 2 milioane de euro, gata să se întoarcă definitiv la Constanța

Octavian Vasilescu / 16.04.2022, 19:37
Revenire spectaculoasă pregătită de Gică Hagi. Fotbalistul vândut cu 2 milioane de euro, gata să se întoarcă definitiv la Constanța

Mijlocașul Dragoș Nedelcu (25 de ani) a fost împrumutat de Farul Constanța de la FCSB, iar managerul Gheorghe Hagi (57 de ani) plănuiește să-l transfere definitiv la vară.

Unul dintre acționarii clubului Farul Constanța, Ciprian Marica (36 de ani), a dezvăluit că Dragoș Nedelcu ar putea fi transferat definitiv în următoarea perioadă de mercato.

Dragoș Nedelcu ar putea semna definitiv cu Farul

Este împrumutat, a fost o situație pe care Gică o cunoaște mai bine și ar prefera el să o explice. A fost alegerea lui în totalitate. Crede în Nedelcu și consideră că ne poate ajuta. Există și niște clauze acolo, așa că poate fi cumpărat.

Ne putem înțelege la o sumă. Dacă ar exista o sumă clară și am putea beneficia de ea, putem discuta”, a spus Ciprian Marica, conform Sport.ro.

Dragoș Nedelcu a jucat la Fortuna Dusseldorf, în liga a doua germană, în prima parte a sezonului. Mijlocașul defensiv nu s-a impus în Germania, iar Farul i-a întins o mână de ajutor.

Nedelcu s-a întors astfel la Constanța, sub formă de împrumut de la FCSB, clubul de care aparține în continuare. Nedelcu a jucat în zece meciuri pentru Farul Constanța în a doua parte a sezonului. Acesta și-a trecut în cont două pase de gol.

FCSB a plătit 2 milioane de euro pentru Nedelcu

FCSB l-a transferat pe Dragoș Nedelcu în august 2017, de la Farul (Viitorul la acel moment), în schimbul a 2 milioane de euro. Fortuna Dusseldorf ar fi trebuit să achite tot 2 milioane de euro dacă ar fi vrut să-l transfere definitiv pe mijlocașul român.

Dacă Farul va dori să-l transfere definitiv pe Dragoș Nedelcu, sunt șanse ca suma de transfer să fie mai mică de 2 milioane de euro. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Nedelcu are o cotă de piață de 400.000 de euro.

Dragoș Nedelcu a evoluat în 79 de meciuri pentru FCSB, unde a reușit să înscrie două goluri și să livreze două pase decisive.

Nedelcu are la activ șase selecții pentru echipa națională de seniori a României.