Revenirea lui Olimpiu Moruțan la FCSB, lămurită de impresarul jucătorului: „Asta e tot ce contează acum”

Bordei Radu / 14.01.2022, 13:03
Revenirea lui Olimpiu Moruțan la FCSB, lămurită de impresarul jucătorului: „Asta e tot ce contează acum”

Varianta Olimpiu Moruțan la FCSB a apărut în startul acestui an, după ce evoluțiile mijlocașului român nu au convins pe membrii staff-ului celor de la Galatasaray. Jucătorul fusese adus pentru a oferi mai multe opțiuni de creativitate turcilor. Dacă Alex Cicâldău s-a impus și a devenit un jucător important, Moruțan s-a adaptat mai greu.

De altfel, fostul mijlocaș al FCSB-ului nu se va mai baza nici pe antrenorul care l-a cerut la echipă. Din cauza rezultatelor slabe, „Împăratul” Terim a trebuit să părăsească formația din Istanbul. Iar turcii s-ar putea gândi să îl împrumute pe fotbalist pentru ca acesta să mai prindă jocuri.

Varianta Olimpiu Moruțan la FCSB este dezmințită de impresarul fotbalului. „Nu este posibil acum”

Domènec Torrent, fostul asistent al lui Guardiola este așteptat să scoată pe Galatasaray din criza în care se află acum. Cim Bom este departe d eprimele locuri, iar fanii sunt foarte nervoși. Presa a subliniat și faptul că Terim a plătit prețul pentru jucătorii pe care a insistat să îi transfere. Aceștia, în frunte cu jucătorii români, nu au confirmat, deși s-au plătit sume importante pentru a fi aduși. Dacă Cicâldău a arătat în multe momente că poate să ajute, în schimb Moruțan nu se regăsește.

Jurnaliștii cred că un împrumut ar fi bun pentru Moruțan, dar acest lucru îl va decide noul antrenor. Agentul fotbalistului nu crede nici el că mijlocașul va pleca îna ceastă iarnă, cu atât mai puțin la Galatasaray.

Nu este posibil acest lucru acum, nu a existat o astfel de discuție. Moruțan are altă misiune acum, să ajute pe Galatasaray. Asta contează cel mai mult, a declarat Florin Vulturar

Moruțan, criticat dur chiar de fostul lui patron. „Este total rupt de realitate”

În urmă cu un an de zile, Valeriu Iftime credea mult în capacitatea mijlocașului. Îl lăuda și considera că FCSB nu reușește să scoată maxim din capacitatea jucătorului. Lucrurile par să se fi schimbat acum. Olimpiu Moruțan a avut parte de un început promițător la Galatasaray, reușind să se remarce cu două goluri și o pasă decisivă în primele opt meciuri jucate, însă ulterior evoluțiile sale au scăzut și Valeriu Iftime, fostul său patron de la FC Botoșani, crede că este o problemă de atitudine a jucătorului.

El a fost concentrat două luni, după care credea că vin de la Dumnezeu toate. Copilul e rupt de realitate. Faptul că nu joacă bine pe acolo, eu nu-l văd fotbalist. Vii la Galata, ești cel mai bun, punct”, a spus Valeriu Iftime