Revenirea starurilor Lionel Messi și Neymar la Barcelona ar fi posibilă în anumite condiții. Joan Laporta le-a aruncat mănușa celor doi

Ștefănescu Dragoș / 26.05.2022, 20:09
Revenirea starurilor Lionel Messi și Neymar la Barcelona ar fi posibilă în anumite condiții. Joan Laporta le-a aruncat mănușa celor doi

Conducătorii Barcelonei încearcă să reconstruiască o echipă care să se bată cu granzii Europei. Recent, Joan Laporta a comentat pe seama unor eventuale reveniri ale lui Messi și Neymar pe Camp Nou. Președintele catalan a fost extrem de tranșant și a explicat că acest lucru s-ar putea întâmpla doar dacă cei doi ar accepta să joace gratis.

Joan Laporta a explicat în ce condiții ar putea Messi și Neymar să revină pe Camp Nou

Joan Laporta a vorbit recent despre posibilitatea ca Lionel Messi și Neymar să revină la Barcelona. Președintele clubului catalan a explicat că cei doi ar putea reveni pe Camp Nou doar dacă ar accepta să joace gratis. Laporta a trimis cu această ocazie și câteva săgeți către cei de la PSG.

Cui nu îi place Neymar? E un jucător excepțional, dar are contract cu PSG, îi mai rămân 4-5 ani. Jucătorii aceștia care au semnat cu cluburi precum PSG, au semnat sclavia lor, pentru bani.

Messi a plecat așa cum a plecat. Toți ne-am fi dorit să își încheie viața sportivă aici și prin motivele date nu a fost posibil. Nu s-a putut din cauza fair play-ului ligii spaniole și pentru propunerea lui PSG. Acești jucători, când intră într-o astfel de dinamică, realizează că nu pot ieși pentru că sunt operațiuni de sute de milioane de euro.

Pentru ca ei să se întoarcă într-o zi la Barca ar trebui să vină gratis. Noi nu suntem în situația de a realiza o operațiune de cumpărare cum ar putea însemna transferul jucătorilor. Dar și dacă am avea banii nu am face asta. Ar fi un lucru irațional. Apoi ar fi și o chestiune de antrenor, dacă ar crede sau nu că ar putea ajuta noul proiect al Barcelonei. Ca jucători, amândoi, ne plac mult”, a spus Laporta citat de Mundo Deportivo.

Fanii Barcelonei încă suspină după Messi și Neymar

Barcelona a avut un sezon destul de bun având în vedere problemele financiare cu care se confruntă. Xavi și conducerea de pe Camp Nou încearcă să reconstruiască o echipă care să se bată cu granzii Europei. Fanii nu s-au împăcat însă cu plecările marilor staruri de pe Camp Nou, Lionel Messi și Neymar fiind și acum regretați.

Lionel Messi și Neymar sunt coechipieri la PSG. Peformanțele slabe ale formației pariziene i-au adus pe cei doi fotbaliști într-o situație destul de ingrată. Fanii parizienilor i-au contestat dur pe parcursul acestui sezon. În această situație, nu de puține ori s-a vorbit despre o eventuală plecare a celor doi de pe Parc des Princes, destinația vehiculată fiind Barcelona.