Larisa Iordache uimește după ce a devenit antrenoare. Ce a răspuns când a fost întrebată despre viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice

Moldoveanu Camelia 13.04.2022, 16:42
Larisa Iordache uimește după ce a devenit antrenoare. Ce a răspuns când a fost întrebată despre viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice

Larisa Iordache s-a retras din gimnastică în decembrie 2021, însă dă semne că ar vrea să revină. Marea campioană este în prezent antrenoare la secţia de gimnastică artistică a clubului Dinamo. Podiumul Jocurilor Olimpice reprezintă un vis pe care dorește să și-l îndeplinească.

„Nu o să spun nu”

Măcinată de accidentări, dar și dezamăgită de unele lucruri întâmplate după Olimpiada de la Tokyo, Larisa Iordache și-a anunțat retragerea definitivă din gimnastică. Sportiva nu este la prima retragere și se pare că nici la ultima. Aceasta a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să participe la următoarea Olimpiadă.

Nu am un regret. Aș fi vrut să fiu pe podiumul olimpic, la individual. Atunci când urci pe podium cu echipa, este genial. Dar, când urci individual, știi că tu ai făcut-o pe pielea ta. Mi-aș fi dorit, am fost foarte aproape. Acesta este regretul legat de Jocurile Olimpice, dar niciodată să nu spui niciodată.

Dacă o să pot lua o decizie la un anumit moment, nu o să spun nu. O să merg după instinct. Nu vreau să spun nimic concret momentan. Dar nu spun nu unui gând de a mă întoarce, dar nici da.”, a spus Larisa Iordache la GSP Live.

Larisa Iordache o să meargă la Jocurile Olimpice de la Paris în 2024, însă nu știe din ce postură

Se pare că munca de antrenor nu o împlinește în totalitate pe Larisa Iordache. În același interviu, fosta gimnastă a subliniat faptul că o să participe la Olimpiada din 2024, însă încă nu știe din ce postură:

„Sunt împăcată. Ajungi la un prag de maturitate, în care devine o luptă cu tine însuți, iar eu am atins acest prag. Dacă voi face acest lucru, îl voi face în liniște. Nu vreau să bag pe nimeni în ceață. Voi vedea cum decurg lucrurile.

Oricum o să merg la Jocurile Olimpice de la Paris în 2024, pentru că îmi place orașul, voi vrea să simt spiritul olimpic de aproape, dar nu știu din ce postură. Dar nu vreau să fac o promisiune, pentru că lumea interpretează, iar eu vreau să fiu liniștită. Indiferent de decizia mea, nu mă interesează critica, lauda”, a mai spus Larisa Iordache potrivit aceleiași surse.

Urmăriți Playsport.ro și pe