Revine Napoli a 10-a oară? A fost surprins pe aeroport, la plecarea spre România: “Vizită privată”

Ioan Valentin Oprea 07.09.2023, 15:15
Revine Napoli a 10-a oară? A fost surprins pe aeroport, la plecarea spre România: “Vizită privată”

Adrian Mititelu caută încă un antrenor principal la FCU Craiova, după negocierile eşuate cu Marius Şumudică.

O fotografie apărută în spaţiul public, cu Nicolo Napoli aflat pe un aeroport din Bergamo, cu destinaţia România, a redeschis subiectul unei posibile reveniri a tehnicianului italian în Bănie.

Marcel Iancu, fost preşedinte la Craiova şi un apropiat al lui Napoli, confirmă faptul că tehnicianul în vârstă de 61 de ani a efectuat o deplasare în România în ultimele zile. Acesta punctează, în schimb, că această vizită a avut un scop exclusiv privat şi a exclus orice şansă ca Napoli să mai ajungă la un nou acord cu Mititelu.

Recenta prezență a antrenorului Nicolo Napoli în Craiova si București nu are legătură cu fotbalul craiovean. Vizita în Romania, și implicit la Craiova, a vechiului meu prieten și colaborator în fotbal Nicolo Napoli are un scop strict privat”, a anunţat Iancu.

Fostul oficial al trupei din Bănie transmite categoric că Napoli se află la cuţite cu actuala conducere a „juveţilor” şi nu se pune în niciun fel problema să accepte un nou mandat. Iancu subliniază, pe de altă parte, că Napoli e apreciat de suporterii Craiovei, iar aceştia l-ar fi aşteptat în Bănie cu braţele deschise.

Nicolo Napoli nu este dispus în acest moment să reia colaborarea cu anumite persoane denigratoare din cadrul conducerii colective a echipei FC Universitatea Craiova”, a adăugat Marcel Iancu.

Are un proces cu Zambon

Potrivit jurnaliştilor de la GSP, antrenorul din „Cizmă” ar fi venit în România pentru a participa la un proces pe care îl are are instanţă cu Claudio Zambon, fost investitor la Poli Timişoara.

Chiar dacă a înregistrat rezultate pozitive la cârma Craiovei în sezonul precedent, Napoli nu a mai primit credit din partea lui Adrian Mititelu. Încă dinainte ca sezonul să se încheie, patronul de la FCU Craiova a anunţa că echipa alb-albastră va fi condusă, în următoarea stagiune a Superligii, de portughezul Joao Janeiro.

Lusitanul a stat însă doar aproximativ două săptămâni în Bănie şi şi-a întrerupt în mod neaşteptat contractul. Mititelu a explicat atunci presei că motivul ce a dus la această ruptură nu a fost nicidecum unul de natură sportivă, ci probleme private din viaţa lui Janeiro ar fi determinat plecarea bruscă a acestuia din România.

Urmăriți Playsport.ro și pe