Revine Tamaș în Liga I? Fostul fundaș al naționalei e la un pas să semneze cu o echipă din subsolul clasamentului

Marian Cărăvan 23.01.2021, 22:50
Revine Tamaș în Liga I? Fostul fundaș al naționalei e la un pas să semneze cu o echipă din subsolul clasamentului

Fostul internațional Gabriel Tamaș e la un pas să revină în Liga 1. La 37 de ani, fostul fundaș al naționalei nici nu se gândește la retragere. La ce echipă ar putea ajunge Gabriel Tamaș?

Revine Gabriel Tamaș în Liga 1?

Pentru Gabriel Tamaș, aventura în fotbal pare să continue. Chiar dacă în acest sezon evoluează în eșalonul secund, la Universitatea Cluj, fostul internațional ar putea reveni în prima ligă. La 37 de ani, Gabriel Tamaș încă nu se gândește la retragere. Asta cu toate că a trecut prin momente delicate la începutul sezonului, fiind supus unei intervenții chirurgicale la meniscul care a cedat în meciul cu Aerostar Bacău, chiar în prima etapă a sezonului. Tamaș a impresionat atunci, pentru că deși urma să se opereze, a mai jucat un meci pentru clujeni. Și a jucat 90 de minute cu ASU Poli, cu riscul de a face ruptură. Abia după aceea s-a operat.

Gabriel Tamaș ar putea reveni în Liga 1. Iar o posibilă destinație ar fi FC Voluntari, o fostă câștigătoare a Cupei și Supercupei României. Cei de la Voluntari l-ar vrea chiar din această iarnă, dar transferul s-ar putea realiza la vară, când lui Tamaș îi expiră contractul cu U Cluj. Revine Gabriel Tamaș în Liga 1?

Gabi Tamaş este un fotbalist foarte bun şi mă bucur că încă poate să joace, are calitate, toată lumea îl ştie pe Gabi Tamaş. Putea mult mai mult decât a dat. Am avea nevoie de un jucător ca Gabi Tamaş. Este adevărat că îl dorim. Dacă nu acum, măcar din vară”, a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone.

Revine Gabriel Tamas in Liga 1?
Revine Gabriel Tamas in Liga 1?

Gabriel Tamaș nu se gândește la retragere

Fostul fundaș al naționalei le râde în nas celor care i-au cântat prohodul în acest sezon.

Nu se pune problema să mă las de fotbal, cum au zis unii fără să se informeze şi fără să-mi dea un telefon. M-a bufnit râsul când am văzut! O să joc iar”, anunţa Tamaş după operația de menisc.

Nu numai că nu se retrage din fotbal, dar Gabriel Tamaș are șansa de a reveni în Liga 1. Nu este una dintre echipele de top, dar este una care și-a trecut în palmares Cupa și Supercupa României. FC Voluntari este acum în zona play-out, pe locul 15, cu 15 puncte.

Născut la data de 9 noiembrie 1983, Gabriel Tamaș are o cotă de piață de 200.000 de euro. Are 67 de selecții la echipa națională a României, pentru care a marcat trei goluri. Revine Gabriel Tamaș în Liga 1?

Urmăriți Playsport.ro și pe