Șumudică, în locul lui Mirel Rădoi la echipa națională? FRF, anunț despre viitorul selecționer al României

Marian Cărăvan 18.01.2021, 09:38
Șumudică, în locul lui Mirel Rădoi la echipa națională? FRF, anunț despre viitorul selecționer al României

E bătaie mare pentru postul de selecționer al echipei naționale. Pe lista de așteptare se află două nume importante din fotbalul românesc. În cazul în care actualul selecționer va pleca, cei de la FRF au de unde alege.

Șumudică, în locul lui Mirel Rădoi la echipa națională?

Pentru postul de selecționer al echipei naționale, Federația Română de Fotbal are de unde alege, în cazul în care Mirel Rădoi va pleca. Pelista de așteptare se află două nume importante din fotbalul românesc. Ambii antrenori sunt liberi de contract și nu ar refuza o colaborare cu FRF la echipa națională. Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf sunt cele mai vehiculate nume pentru postul ocupat acum de Mirel Rădoi. Informațiile vin chiar de la sursă.

În caz că va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba și de Laurențiu, că e un antrenor care a confirmat și care are valoare. O să se bată ei doi pentru postul ăsta (Șumudică și Reghecampf), dar e concurență acolo.

Avem antrenori care au început să fie permanentizați și în alte părți ale globului, nu numai în România. Și o să avem concurență mai mare”, a spus Mihai Stoichiță, director tehnic FRF.

Marius Șumudică, antrenorul anului 2020 în Turcia, s-a despărțit recent de Gaziantep. Laurențiu Reghecampf e liber de contract încă de la finalul anului trecut, după ce și-a încheiat colaborarea cu Al Wasl. Antrenorul care a cucerit două titluri cu FCSB a fost în discuții cu Mihai Rotaru, pentru a prelua banca tehnică a Craiovei.

Mirel Radoi este selectionerul echipei nationale din noiembrie 2019
Mirel Radoi este selectionerul echipei nationale din noiembrie 2019

Mirel Rădoi este momentan selecționerul naționalei

Mirel Rădoi a fost numit selecționerul echipei naționale în noiembrie 2019. De atunci, tehnicianul a bifat șapte meciuri în calitate de selecționer, având un bilanț de două victorii, două remize și trei înfrângeri. Mirel Rădoi continuă momentan ca selecționer al României. „Tricolorii” vor începe în martie campania de calificare la Campionatul Mondial 2022 din Qatar.

Repartizați în Grupa J, „tricolorii” pregătiți de Mirel Rădoi vor disputa pe teren propriu primele două meciuri din preliminarii.

România debutează în campania de calificare contra Macedoniei de Nord. „Tricolorii” vor înfrunta primul adversar din preliminarii pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Meciul se va juca pe 25 martie, de la ora 21:45.

Trei zile mai târziu, România va întâlni tot pe teren propriu principala favorită a Grupei J, naționala Germaniei. De această dată, „tricolorii” vor juca pe un alt stadion. Meciul România – Germania va fi pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

Ambele meciuri se vor disputa fără spectatori.

Urmăriți Playsport.ro și pe