Revoltă în Malatya! Fanii au cerut demisia lui Marius Șumudică. Ce i-au reproșat românului | VIDEO

Robert Zanfir / 19.12.2021, 16:57
Revoltă în Malatya! Fanii au cerut demisia lui Marius Șumudică. Ce i-au reproșat românului | VIDEO

Fanii lui Yeni Malatyaspor nu au mai suportat umilințele și au protestat pe străzi împotriva conducerii clubului. Suporterii au cerut demisia lui Marius Șumudică.

Soarta lui Marius Șumudică pe banca lui Malatyaspor pare pecetluită. Echipa românului a pierdut cu o contracandidată la retrogradare, 0-1 cu Rizespor, iar supraviețuirea în Super Lig pare din ce în ce mai grea. Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj s-a plâns iar de lipsa soluțiilor, dar fanii îi reproșează încăpățânarea în a folosi sistemul cu trei fundași.

Revoltă în Malatya! Fanii au cerut demisia lui Marius Șumudică

Malatyaspor a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie. Marius Șumudică nu a reușit să redreseze corabia, după coșmarul din etapa trecută, când a pierdut cu 2-6 cu Alanyaspor.

Antrenorul a și vrut să plece de la echipă, dar a fost întors din drum de bașkanii clubului. Românul a cerut sprijin în lupta pentru salvare. „Avem nevoie de 6-7 transferuri”, a fost dorința tehnicianului.

Șefii nu au acceptat demisia, dar i-au trasat ca prim obiectiv victoria cu Rizespor și Kayserispor, fostele echipe ale antrenorului.

Șumudică a ratat prima țintă, iar fanii au ieșit în stradă. Turcii au protestat împotriva conducerii, dar au cerut și demisia antrenorului român. I-au reproșat acestuia că nu vrea să renunțe la sistemul cu trei fundași.

Marius Șumudică a efectuat o singură schimbare în meciul cu Rizespor. Iar aceasta a venit abia în minutul 85, după ce gazdele deschiseseră scorul cu 10 minute înaintea finalului.

Antrenorul a și vorbit după meci despre situația în care se află.

Am pe bancă 6-7 jucători sub 20 de ani! E foarte greu. Am nevoie e jucători foarte experimentați. La Malatyaspor a început o criză imensă.

Diferența a fost făcută prin faptul că ei au avut cinci schimbări și au marcat. Eu am putut să fac o singură schimbare.
Marius Șumudică

Antrenor nou așteptat la Rapid? „Să mai auzim chemarea aia cu Marius Șumudică are … degetul mic”

Valeriu Răchită crede că Șumudică poate fi o variantă foarte bună pentru Rapid. De fapt, antrenorul a și declarat la plecarea din România că singura echipă din Liga 1 pe care o va mai antrena este Rapid.

Un contestatar al lui Mihai Iosif, Valeriu Răchită a declarat la Playsport Live că venirea lui Șumudică în Giulești ar fi soluția ideală pentru echipa lui Victor Angelescu.

„Nu pot să dau eu nume la Rapid. Dacă era vorba de Petrolul, puteam să dau două-trei nume. Rapidul are acel spirit, acel imn. Se pot deschide și către alt nume.

Marius Șumudică, da. Un antrenor care a câștigat campionatul în Liga 1, cu Astra. Din punct de vedere financiar stă destul de bine, ar putea să revină la marea lui dragoste, Rapid.

Poate ne mai face vreo surpriză la vreo conferință de presă. Când galeria Petrolului, cu acea scandare «Șumudica are degetul… mică». Și-a dat pantalonii jos, dar mai avea unii peste ei.

În fotbalul românesc s-au spus multe”, a spus Valeriu Răchită la Playsport Live.