Revoluție la un club din Liga 1! Prima mutare: Dani Coman, președinte. Urmează transferuri

Marian Cărăvan 31.12.2020, 10:37
Revoluție la un club din Liga 1! Prima mutare: Dani Coman, președinte. Urmează transferuri

Una dintre grupările din Liga 1 pregătește mutări spectaculoase în scurta pauză de iarnă. Se anunță schimbări importante, atât în lot, cât și la nivelul conducerii. Prima mutare: Dani Coman, președinte. Revoluție la un club din Liga 1.

Revoluție la un club din Liga 1! Dani Coman, președinte la Hermannstadt

Prim-divizionara FC Hermannstadt a încheiat turul Ligii I pe locul 14, dar ambiţiile sibienilor sunt mult mai mari. Pentru a reuşi anevoiosul urcuş către zona superioară a clasamentului, gruparea din Sibiu anunţă schimbări importante, atât în lot, cât şi la nivelul conducerii sportive.

„Revoluţia” de la FC Hermannstadt a început cu aducerea lui Dani Coman, care va fi noul preşedinte al clubului. Coman spune adio celor de la Astra, după cinci ani fructuoşi petrecuţi la giurgiuveni. În mandatul său de preşedinte, Astra şi-a trecut în palmares cel mai important trofeu intern, reuşind să devină campioană naţională în 2016. Fostul goalkeeper cu incontestabile calităţi de preşedinte a dezvăluit că are nevoie de o nouă motivaţie în carieră, şi se pare că provocarea lansată de FC Hermannstadt a fost pe placul său.

Sosirea lui Coman e însă doar începutul remanierii gândite de gruparea sibiană. Şi lotul ar urma să fie schimbat din temelii: mulţi jucători din actualul lot vor fi puşi pe liber, iar în locul lor vor fi transferaţi fotbalişti noi, care pot aduce un plus în jocul echipei.

De remarcat că „revoluţia” de la Hermannstadt se produce fără implicarea agentului FIFA Anamaria Prodan Reghecampf, care a renunţat la colaborarea cu sibienii. Deşi nu a fost anunţată oficial, ruptura s-a produs încă din toamnă, şi se pare că gruparea sibiană mai are o datorie de 80.000 de euro faţă de Anamaria Prodan.

Revolutie la un club din Liga 1! Dani Coman vine presedinte la Hermannstadt
Revolutie la un club din Liga 1! Dani Coman vine presedinte la Hermannstadt

Rezultatele înregistrate de Hermannstadt în turul campionatului

1-1 cu Dinamo (deplasare); 2-2 cu Academica Clinceni (acasă); 0-1 cu CFR Cluj (d); 3-1 cu Chindia Târgoviște (d); 2-1 cu FC Botoșani (a); 1-1 cu Gaz Metan Mediaș (d); 1-1 cu UTA (a); 0-5 cu FCSB (d); 0-1 cu Universitatea Craiova (a); 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe (d); 0-1 cu Astra (a); 3-2 cu FC Voluntari (a); 2-2 cu FC Argeș (d); 0-1 cu Hermannstadt (a).

Hermannstadt mai are de disputat restanța cu Viitorul Constanța, din etapa a 12-a. Hermannstadt e pe locul 14, cu 15 puncte, dar formația sibiană vrea să iasă cât mai repede din subsolul clasamentului.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe