Suma câștigată de Anamaria Prodan din fotbal depășește orice imaginație. Dezvăluiri explozive făcute de impresară

Marian Cărăvan 30.12.2020, 13:25
Suma câștigată de Anamaria Prodan din fotbal depășește orice imaginație. Dezvăluiri explozive făcute de impresară

Anamaria Prodan și-a făcut loc într-o lume considerată până nu demult doar a bărbaților. A pătruns în lumea fotbalului și impresariază fotbaliști și antrenori. Uneori, negocierile sunt extrem de dure și pot dura zile întregi. Suma câștigată de Anamaria Prodan din fotbal depășește orice imaginație. Impresara a făcut dezvăluiri explozive.

Suma câștigată de Anamaria Prodan din fotbal depășește orice imaginație

Anamaria Prodan este deja un nume cunoscut în lumea fotbalului. Impresara și-a făcut loc într-o lume considerată până nu demult doar a bărbaților. Soția antrenorului Laurențiu Reghecampf a dovedit că este o femeie de succes. S-a impus în lumea fotbalului și a început să facă bani frumoși. Chiar impresara a dezvăluit câți bani a câștigat din fotbal. Sau mai exact cu câți bani a rămas din fotbal. Suma câștigată de Anamaria Prodan din fotbal depășește orice imaginație.

„Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut. Pentru că, pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii. Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal. Mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Milioane… de euro…”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Suma castigata de Anamaria Prodan din fotbal depaseste orice imaginatie
Suma castigata de Anamaria Prodan din fotbal depaseste orice imaginatie

Negocieri dure la transferul lui Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan a participat la negocierile pentru transferul lui Nicolae Stanciu de la echipa patronată de Gigi Becali la Anderlecht. Anamaria Prodan a dezvăluit momentele tensionate de la negocieri. Patru zile de negocieri dure, pentru cel mai mare transfer din istoria Ligii 1.

„Cea mai dură negociere la care am participat, a fost transferul lui Stanciu la Anderlecht. A fost dur din ambele părți, și din partea Stelei, și din partea belgienilor. Gigi Becali cerea o sumă, o agream cumva, după care interveneau procentele, nu ne înțelegeam la procente. Renegociam suma, ca să suplimentăm procentele. A fost o negociere care a durat patru zile, aproape non stop. Iar în ultima zi în care s-a decis soarta lui Stanciu, negocierile au început dimineața la ora 10 și s-au încheiat la 9 seara”, a mai spus Anamaria Prodan în aceeași emisiune.

Cel mai scump jucător care s-a transferat vreodată din Liga 1 este Nicolae Stanciu la Anderlecht, în 2017, când belgienii au plătit nu mai puţin de 9,7 milioane de euro.

Născut pe 7 mai 1993, Nicolae Stanciu a evoluat de-a lungul carierei pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli și Slavia Praga.

Urmăriți Playsport.ro și pe