Rivalitate acerbă între Gigi Becali și Cătălin Măruță. În ce domeniu concurează patronul FCSB cu vedeta Pro TV

Giosanu Catinca / 14.01.2022, 21:02
Rivalitate acerbă între Gigi Becali și Cătălin Măruță. În ce domeniu concurează patronul FCSB cu vedeta Pro TV

Gigi Becali se ia la întrecere cu Cătălin Măruță. Prezentatorul de la Pro TV are de gând să ridice un bloc cu 5 etaje în Pipera, pe un teren de 1.000 de metri pătrați, pe care l-a cumpărat în urmă cu mai mulți ani. Astfel, el îi face concurență finanțatorului de la FCSB, care investește masiv în zona de nord a municipiului București.

Gigi Becali vs. Cătălin Măruță

Vedeta de la Pro TV vrea să profite de valul ridicat de cereri de locuințe care a făcut piața imobiliară să explodeze, notează arenaconstruct.ro.

Se pare că omul de televiziune a inițiat deja documentația pentru urbanism pentru o clădire care va avea înălțimea de 19 metri, compus din subsol, parter, 4 etaje și un al cincilea etaj retras.

Terenul de pe urma căruia soțul cântăreței Andra speră să se îmbogățească se află undeva în orașul Voluntari.Mai exact, pe bulevardul Pipera-Tunari. Zona este destul de populată, având în vedere că mai mulți oameni de afaceri au ridicat acolo blocuri. Este și cazul patronului FCSB-ului.

Cât costă un apartament în zonă

Gigi Becali vinde apartamentele cu sute de mii de euro bucata, aducându-i în conturi sume de ordinul milioanelor de euro.

Măruță nu are experiență în domeniu, dar se bazează pe faptul că imobiliarele au devenit o afacere profitabilă, după cum au spus și vedetele din show biz-ul românesc.

Dorian Popa, Anda Adam, Florin Pastramă, Cosmin Olăroiu, Dan Negru, Ștefan Bănică Jr, Andreea Esca sunt doar câțiva dintre cei care s-au implicat în acest domeniu. Și nașul cuplului Cătălin Măruță – Andra, fostul finanțator de la CFR Cluj, Arpad Paszkani, a fost un jucător important pe piața imobiliară din Ardeal.

Ce avere are Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Andra  s-au folosit de propriul talent pentru a face bani. Producția de televiziune și muzică i-a ajutat pe cei doi să își facă un rost în viață. Iar acum, prezentatorul de la PRO TV a anunțat bucuros că va investi într-o companie nou înființată în care crede foarte mult.

Am acțiuni într-un start-up în care cred foarte mult. Valoarea lor va fi mai mare pe măsură ce trece timpul, sunt convins de asta.”, a spus recent Măruță, pentru revista Viva.

Totodată, Măruță și Andra s-au mutat într-o casă nouă, în cartierul Pipera, care ar fi costat aproximativ un milion de euro.