VIDEO. Prăpăd în Giulești. România – Muntenegru se joacă sub incidența codului portocaliu. București, lovit de grindină și furtună

Bordei Radu 14.06.2022, 16:51
VIDEO. Prăpăd în Giulești. România – Muntenegru se joacă sub incidența codului portocaliu. București, lovit de grindină și furtună

România – Muntenegru nu se va juca în condiții foarte bune. Edi Iordănescu și tricolorii caută revanșa pentru eșecul rușinos din tur, dar vor trebui să înfrunte nu doar jucătorii adverși. Nici vremea nu pare să țină cu tricolorii.

România – Muntenegru se joacă în condiții meteorologice extreme. Va fi furtună în București

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică cod portocaliu valabilă astăzi, 14.06.2022, de la ora 15:20 până la ora 16:20, pentru Județul Ilfov, localitățile: Periș, Gruiu, Balotești, Moara Vlăsiei, Snagov, Ciolpani, Corbeanca. Nici Bucureștiul nu este ferit de ploi puternicie și chiar episoade de grindină, în această seară.

Organizatorii meciului speră ca vremea să se mai amelioreze în orele următoare, pentru ca tricolorii să poată juca în condiții bune. Și să aibă și fanii alături de ei, într-o partidă atât de importantă. 

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciul cu Muntenegru

Iată pe ce jucători se bazează Edi Iordănescu în această seară, în ordinea numerelor de pe tricou, conform site-ului FRF:

Octavian Popescu
Alexandru Cicâldău
George Pușcaș
Alexandru Maxim
Nicușor Bancu
Horațiu Moldovan
Valentin Mihăilă
Marius Marin
Andrei Burcă
Ștefan Târnovanu
Adrian Rus
Răzvan Marin
Florin Tănase
Sergiu Hanca
Marius Ștefănescu
Deian Sorescu
Darius Olaru

România vine după primul succes obținut sub comanda lui Edi Iordănescu. Tricolorii au răpus Finlanda, scor 1-0, în Giulești.

Edi Iordănescu a lăsat cinci oameni în afara lotului Marian Aioani, Virgil Ghiță, Alexandru Crețu, Alexandru Mitriță și Andrei Ivan. Lor li se adaugă Iulian Cristea și Denis Alibec, amândoi accidentați, situația lor fiind bine cunoscută. Aceștia au lipsit și de la partida precedentă, cu Finlanda.

România, în Liga Națiunilor

  • 4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina 1-1, Muntenegru – ROMÂNIA 2-0
  • 7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0, Finlanda – Muntenegru 2-0
  • 11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 1-1, ROMÂNIA – Finlanda 1-0
  • 14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (21:45), Finlanda – ROMÂNIA (21:45)
  • 26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Clasament Grupa 3, din Liga B

  1. Bosnia&Herțegovina – 5 pct.
  2. Finlanda – 4 pct.
  3. Muntenegru – 4 pct.
  4. România – 3 pct

Echipele probabile

România: Niță – Rațiu, Chiricheș, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Maxim – Sorescu, Pușcaș, O. Popescu
Selecționer: Edward Iordănescu

Muntenegru: Mijatovic – Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic – V. Savicevic, Raickovic, Jankovic, Jovovic – Krstovic, Mugosa
Selecționer: Miodrag Radulovic

Meciul din Giulești va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, condusă de centralul Joao Pinheiro. Asistenții săi vor fi Tiago Costa și Bruno Alves Jesus.

Meciul România – Muntenegru va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport. Aici veți găsi ultimele informații pe tot parcursul zilei. Partida va fi transmisă în direct la TV de postul Prima TV.