Ronaldo continuă seria dezvăluirilor de impact. L-a pulverizat fără niciun fel de regret

Ștefănescu Dragoș 17.11.2022, 09:58
Ronaldo continuă seria dezvăluirilor de impact. L-a pulverizat fără niciun fel de regret

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United este iminentă după ultimele declarații ale lusitanului. Acesta a oferit un interviu în care a lansat câteva atacuri dure la adresa mai multor personaje cheie de pe Old Trafford. Unul dintre cei pe care Ronaldo i-a atacat fățiș este Ralf Rangnick, cel care a antrenat-o pe United pentru o scurtă perioadă de timp în sezonul trecut.

Cristiano Ronaldo, atac fără precedent la adresa lui Ralf Rangnick

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United în vara anului trecut nu a fost de bun augur. Lusitanul s-a lovit încă de la început de mai multe probleme. În scurt timp, Ronaldo a devenit omul problemă de pe Old Trafford, iar plecarea sa de la United este iminentă.

Cum nici situația actuală nu este prea bună pentru Ronaldo, acesta a ieșit la atac. Lusitanul a oferit un interviu incendiar jurnalistului britanic Piers Morgan, în care a făcut mai multe declarații dure. Unul dintre cei vizați de atacurile lui Ronaldo a fost Ralf Rangnick, cel care a antrenat-o pe United o scurtă perioadă de timp în sezonul trecut. Starul portughez consideră că tehnicianul german nu avea valoarea de a antrea o echipă de calibrul lui Manchester United. Mai mult, Ronaldo l-a ironizat pe Rangnick, care este un antrenor ce ”încearcă să reinventeze fotbalul”.

Să fiu sincer, e ceva ce nu înțeleg. Acești antrenori se comportă de zici că au descoperit suc în deșert. Nu înțeleg. Respect antrenorii care încearcă să vină cu ceva nou, dar sunt anumite lucruri cu care nu pot fi de acord. Așa am fost toată viața.

Mereu am lucrat cu antrenori mari, Zidane, Ancelotti, Mourinho, Fernando Santos, Allegri. Așa că am ceva experiență.

Când văd că vin unii antrenori și încearcă să reinventeze fotbalul, nu pot fi de acord.

După Ole, au adus un director sportiv, pe Ralf Rangnick, ceea ce nimeni nu a putut înțelege.

Omul ăsta nu e nici măcar antrenor. Toată lumea a fost surprinsă că Manchester United a adus un director sportiv să fie antrenor.

Dacă nici măcar nu ești antrenor, cum poți să vii și să fii șeful lui Manchester United? Nu, nu auzisem de el. Normal că nu. Nimeni nu auzise de el”, a spus Cristiano Ronaldo.

Ronaldo s-a simțit trădat de Manchester United

Cristiano Ronaldo a explicat în cadrul interviului că s-a simțit trădat de Manchester United. Mai exact, lusitanul a dezvăluit că antrenorul și mai multe persoane din conducerea clubului au încercat să-l forțeze să plece în această vară. În plus, Ronaldo a subliniat că de la revenirea pe Old Trafford a fost transformat în ”oaia neagră” a clubului.

Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ”oaia neagră”. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.”, a spus Ronaldo.