Ronaldo și Messi, în aceeași echipă? David Beckham e convins că poate reuși să ne ofere această bucurie

Cojocaru Cristian / 28.02.2021, 12:22
Ronaldo și Messi, în aceeași echipă? David Beckham e convins că poate reuși să ne ofere această bucurie

Dorința lui David Beckham este de a-i vedea pe Ronaldo și Messi în aceeași echipă. Ambițios din fire, patronul englez al celei mai noi echipe din MLS dorește să construiască o echipă cu cei mai buni jucători.

Beckham îi vrea pe Ronaldo și Messi în aceeași echipă

În cadrul unui interviu din emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon, David Beckham a vorbit despre o posibilitate istorică. Ambiția sa nu cunoaște margini și vrea să creeze la Miami cea mai puternică echipă. Patronul britanic vrea să îi aducă pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo în aceeași echipă.

Cunoscuți pentru rivalitatea dintre ei, Messi și Ronaldo au scris istorie în fotbalul internațional. Confruntările acerbe le-au adus celor doi în ultimii 15 ani atât simpatii cât și trofee. David Beckham s-a hotărât acum să îngroape securea războiului sportiv dintre cei doi, și vrea să îi vadă jucând pentru echipa sa din Miami.

”Ca patron vrei cei mai buni jucători. Dacă vom avea posibilitatea de a aduce jucători ca Ronaldo sau Messi, pe care îi admir ca sportivi, ar fi extraordinar!”, a spus David Beckham în cadrul emisiunii din America.

Cei doi internaționali de excepție au împărțit 11 Baloane de Aur și 10 Ghete de Aur ale Europei în ultimii 15 ani. Competiția dintre Messi și Ronaldo a fost dusă la extrem atunci când au fost adversari neînfricați în campionatul spaniol de fotbal.

David Beckham îi vrea pe Ronaldo și Messi la Internacional Miami
David Beckham îi vrea pe Ronaldo și Messi la Internacional Miami

Doi fotbaliști de renume la echipa lui Beckham

Din punct de vedere al meciurilor directe, se pare că argentinianul este în avantaj. Din cele 36 de partide disputate împotriva lui Cristiano Ronaldo, Messi a reușit să se impună în 16 dintre ele. 11 dintre cele 36 de meciuri au revenit portughezului. Golverajul strâns arată 22-21 pentru Messi în timp ce la numărul de goluri marcate de-a lungul carierei, Ronaldo l-a depășit pe argentinian. Atacantul a reușit să marcheze 765 de goluri, cu 37 mai multe decât Messi.

Internacional Miami, echipa lui David Beckham a reușit să aducă doi fotbaliști de renume încă din primul sezon în MLS. Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi reprezintă cele mai cunoscute nume din lotul lui Phil Neville. Matuidi este primul nume pe care Beckham l-a adus în formația sa. Campionul mondial în tricoul Cocoșului ”Galic”, în vârstă de 33 de ani a evoluat în ultimele 3 sezoane pentru Juventus.

Matuidi a fost coleg cu internaționalul englez la PSG în 2013. Este același an în care Beckham a decis să pună punct carierei de fotbalist. Parizianul a decis să vină gratis la Miami. Deși acesta mai avea un an de contract cu campioana Italiei, nu a făcut parte din lotul lui Diego Alonso în partida contra lui Orlando City.