Rugăciunile lui Gigi Becali și Edi Iordănescu au avut efect! Reveniri spectauloase la FCSB înainte de meciul cu Dinamo

Giosanu Catinca / 03.09.2021, 14:00
Rugăciunile lui Gigi Becali și Edi Iordănescu au avut efect! Reveniri spectauloase la FCSB înainte de meciul cu Dinamo

Gigi Becali și Edi Iordănescu au parte de vești bune înaintea disputării meciului dintre FCSB și Dinamo. Acest derby de România este cap de afiș în Liga 1 și este programat în etapa 8. Partida se va desfășura duminică, 12 septembrie 2021, pe Național Arena.

Keșeru, titular în FCSB – Dinamo

Claudiu Keșeru, noul jucător al lui Gigi Becali, ar putea fi în formula de start a celor de la FCSB cu Dinamo. În orice caz, elevii lui Edward Iodănescu promit un spectacol total nu doar pe teren ci și în tribune.

Organizatorii au stabilit deja prețurile biletelor. Cel mai ieftin va costa 15 lei iar cel mai scump, 500 de lei. Tichetele, care deocamdată se comercializează doar online, sunt disponibile de miercuri, 1 septembrie 2021, pe site-urile specializate. Vestea bună este că doi fotbaliști de bază ai FCSB-ului s-au recuperat după accidentările suferite. Prin urmare, și ei ar putea începe derby-ul din primul minut.

În ceea ce-l privește pe Claudiu Keșeru, acesta s-a antrenat miercuri pentru prima dată sub comanda lui Edi Iordănescu. Parametrii lui fizici sunt foarte buni și va intra din primul minut în meciul cu Dinamo. Nu doar Keșeru va fi o apariție nouă în formula de start a FCSB-ului față de componența de până acum. Doi jucători de bază din ediția trecută au fost recuperați sută la sută și ar putea să joace și ei din primul minut împotriva echipei din Ștefan cel Mare. Concret, este vorba despre Adrian Șut (22 ani) și Andrei Miron (27 ani).

Adrian Șut și Andrei Miron, disponibili pentru FCSB – Dinamo

Șut și Miron au suportat accidentări grave în luna mai, în finalul play-off-ului. De atunci, cei doi fotbaliști români nu au mai fost deloc folosiți. Miron ar putea face cuplu în centrul defensivei cu Vinicius. La rândul lui, Șut ar putea să joace rolul de închizător.

Adrian Șut se numără printre favoriții lui Gigi Becali. Mijlocașul defensiv reprezintă pariul latifundiarului, unul care este nesusținut deloc de realitate.

Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut, o să vedeți! E cinci clase peste Pintili. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze.

El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul.”, spunea Becali la Pro X în urmă cu o lună.

600.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.