Rușinea trăită de Simona Halep la Toronto nu a rămas fără ecou. „E foarte enervant”

Olteanu Ștefan 16.08.2022, 06:55
Rușinea trăită de Simona Halep la Toronto nu a rămas fără ecou. „E foarte enervant”

Suporterii români o susțin necondiționat pe Simona Halep, atât pe arenele de tenis, cât și în afara acestora, iar după episodul ireal de la Toronto, în care costănțeanca a fost întrebată cum va „sărbători alături de fanii unguri”, pe rețelele de socializare au apărut reacții în lanț.

Reacții în lanț după ce România a fost confundată cu Ungaria la Toronto. Fanii au cerut dreptate pentru Simona Halep

La scurt timp după ce Simona Halep a triumfat la Toronto și a cucerit al 24-lea titlu în circuitul WTA, românca a asistat la un episod ireal la conferința de presă, care acum provoacă reacții în lanț pe rețelele de socializare.

Christina, o jurnalistă de la SportNet care a luat parte la conferința de presă a Simonei, a confundat România cu Ungaria și a surprins-o pe Halep.

„Bună, Simona, sunt Christina de la SportNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”, a întrebat jurnalista.

Vizibil surprinsă de întrebarea pe care a primit-o, Simona s-a abținut să răspundă preț de câteva secunde, după care și-a dat seama de confuzia jurnalistei și conferința de presă a continuat. Totuși, momentul a produs consternare în lumea tenisului.

Simona a depășit cu eleganță momentul stânjenitor fără să alimenteze o posibilă controversă, însă fanii româncei nu au trecut la fel de ușor cu vederea întrebarea jurnalistei.

Pe rețelele de socializare, Christina a fost aspru criticată pentru gafa comisă:

„Să o rugați pe Christina să se documenteze mai bine. Simona Halep nu e din Ungaria și nu avem niciun fan ungur aici. Mersi, Pa”, a transmis un susținător al Simonei.

Un altul a completat scurt și la obiect: „Nu există fani unguri aici!”.

În schimb, un internaut dezamăgit a notat: „Simona Halep a câștigat ieri la Toronto și o fost întrebată dacă e fericită că i-a avut pe fanii unguri alături. E foarte enervant”.

Simona Halep, impresionată de afecțiunea fanilor români. „Sunteți unul din motivele pentru care lupt așa tare”

Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia.

Pe tot parcursul partidei, Simona a fost susținută frenetic de fanii români aflați în tribune. Partida a suscitat un interes uriaș, toate cele 11.815 de locuri ale arenei fiind ocupate.

La ieșirea din complexul unde s-a desfășurat turneului, Simona a fost asaltată de fani. Îmbulzeala a fost atât de mare încât gărzile de corp au trebuit să intervină pentru a evita eventuale neplăceri.

Simona s-a bucurat pentru susținerea de care a avut parte și a ținut să le transmită suporterilor un mesaj special.

„Am decis să fac o postare dedicată tuturor fanilor mei români din toată lumea. În această săptămână, în Toronto, am fost atât de impresionată de toată susținerea care mi-a fost oferită. Sunt mereu susținută din toate colțurile lumii.

Sunteți unul din motivele pentru care mă lupt atât de tare la meciuri, iar când sunt momente dificile parcă am mai multă energie. Și atunci când câștig, simt că o fac și pentru voi. Vă mulțumesc tuturor pentru energia frumoasă pe care mi-o transmiteți”, a fost mesajul Simonei Halep, pe rețelele de socializare.

Simona Halep și-a luat avânt, iar acum începe să se gândească la țelul suprem. Cum o poate devansa pe Venus Williams.

Urmăriți Playsport.ro și pe