Simona Halep și-a luat avânt, iar acum începe să se gândească la țelul suprem. Cum o poate devansa pe Venus Williams

Bordei Radu 15.08.2022, 18:15
Simona Halep și-a luat avânt, iar acum începe să se gândească la țelul suprem. Cum o poate devansa pe Venus Williams

Simona Halep a câștigat marele trofeu de la Toronto după o finală spectaculoasă în compania braziliencei Beatriz Haddad Maia. În urma acestui succes, campioana noastră va reintra în Top 10 WTA și va ajunge pe locul 6 în ierarhia mondială. Campioana noastră a mai punctat într-un clasament impresionant. Doar surorile Williams o depășesc.

Simona Halep, campioană și la bani. Averea impresionantă strânsă din tenis de jucătoarea noastră

Românca și-a atins primul țel de când a început munca alături de Patrick Mouratoglou. A cucerit un nou trofeu important și a urcat înapoi în top 10. Simona se gândește deja la următoarele obiective, mai ales că acum are din nou încredere în jocul ei. Dar campioana de la Toronto a mai izbutit o performanță deosebită. A prins podiumul când vine vorba de câștigurile din tenis. Sportiva din România a ajuns în acest moment la suma de 40.107.097 de dolari acumulați din premii.
În fața ei se află doar surorile Williams. De altfel, sora cea mare, Venus, nu este departe de Simona. Americanca a acumulat cu puțin peste 42 de milioane de dolari. Dacă fostul lider mondial ar reuși performanța visată, la US Open, Halep ar trece chiar pe locul doi. În cazul unui succes la New York, premiul cel mare este de 2,5 milioane de dolari. Mai mult ca sigur, însă, că Simona nu se gândește la bani, când vine vorba de cucerirea unui Grand Slam. Mai mult ca sigur ea și antrenorul ei țintesc acest trofeu, cu atât mai mult că îi lipsește din palmares jucătoarei de 30 de ani.
Serena Williams va rămâne lider autoritar nu doar la trofee cucerite, dar și la bani. Marea campioană are aproape 100 de milioane de dolari acumulați doar din tenis.

Simona Halep a anunțat următorul obiectiv după victoria de la Toronto

Simona a fost asaltată de fani la finalul turneului Rogers Cup. Suporterii l-au impresionat și pe Patrick Mouratoglou: „Nu am mai văzut un asemenea popor”, a exclamat tehnicianul francez. Halep recunoaște că nu se aștepta să mai ajungă în postura de a se bucura de un astfel de turneu. Ba, mai mult, revenirea în topul mondial alimentează ambițiile constănțencei.

Fostul număr 1 mondial spune că visează chiar la mai mult decât simpla prezență în TOP10.

Am fost mulți ani acolo, dar acum simt că e ceva măreț să fiu din nou acolo. Sunt chiar fericită. Când am început anul nu eram foarte încrezătoare și am spus că obiectivul este să revin în top 10. E un moment special, mă voi bucura de el și visez la mai mult” a spus Simona Halep, potrivit spotmedia.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe