S-a aflat adevărul despre despărțirea lui Toni Iuruc de Simona Halep! De ce nu se mai înțeleg cei doi

Giosanu Catinca 08.09.2022, 06:20
S-a aflat adevărul despre despărțirea lui Toni Iuruc de Simona Halep! De ce nu se mai înțeleg cei doi

S-a aflat motivul real pentru care Toni Iuruc și Simona Halep au decis să meargă pe drumuri separate. Părinții sportivei născută la Constanța au sperat până în ultimul moment că cei doi soți vor găsi o cale de împăcare. De ce nu se mai înțeleg Simona Halep și Toni Iuruc.

Motivul real pentru care Simona Halep și Toni Iuruc divorțează

Toni Iuruc a confirmat faptul că el și Siamona Halep vor divorța. Apropiații celor doi au dezvăluit pentru prosport că nu mai există cale de împăcare. Cei doi au fost împreună vara aceasta într-o vacanță, la sfatul părinților sportivei, însă escapada s-a terminat în defavoarea lor.

Tinerii însurăței s-au hotărât să o ia pe drumuri diferite, lucru pe care omul de afaceri machedon l-a recunoscut în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie. Cei doi au decis să divorțeze la notar în condiții amiabile.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință.”, a declarat soțul Simonei Halep, conform celor de la fanatik.ro.

S-a aflat de ce divorțează cei doi soți

Mai multe surse susțin că Simona Halep și Toni Iuruc nu vor avea parte de un partaj, așa cum se obișnuiește după pronunțarea divorțului. Se pare că cei doi nu au nimic de împărțit în momentul despărțirii. Asta, pentru că au făcut un pact în acest sens înainte de a se căsători.

Fanii s-au tot întrebat care este motivul pentru care fostul lider mondial va pune punct căsniciei cu Toni Iuruc. Unul dintre motive ar fi acela că ea s-a concentrat mai mult asupra carierei de când a început să lucreze cu francezul Patrick Mouratoglou, cel care a ajutat-o pe Serena Williams să câștige 10 dintre cele 23 de titluri de Grand Slam din palmares.

De vină pentru cele întâmplate ar fi sportiva

Simona Halep și Toni Iuruc aveau în plan să facă cununia religioasă în luna noiembrie a acestui an. Petrecerea era programată să se desfășoare undeva la Sinaia. Se pare însă că nu va mai fi cazul de așa ceva, iar cei doi vor rupe la notar și hârtiile semnate anul trecut la starea civilă. Nașii ar fi trebuit să fie Toni și Cristina Mihale, apropiați ai lui Toni Iuruc.