S-a aflat de ce s-a rupt relația dintre Dică și staff! „Are o aroganță supărătoare”. Ce s-ar fi întâmplat în culise

Bordei Radu 12.11.2022, 08:55
S-a aflat de ce s-a rupt relația dintre Dică și staff! „Are o aroganță supărătoare”. Ce s-ar fi întâmplat în culise

Relația dintre fostul antrenor al FCSB și staff-ul rămas în urmă, la echipă, nu a fost cea mai bună, iar tensiunile s-au sesizat după plecarea fostului atacant. Acesta a avut un schimb de replici acid cu Mihai Pintilii, rămas antrenor interimar.

Helmuth Duckadam știe ce n-a mers în relația dintre Dică și stafff-ul de la FCSB. „Are o anume aroganță”

Nicolae Dică a plecat de la FCSB, dar nu fără a stârni discuții intense cu foștii colaboratori. Duelul verbal cu Mihai Pintilii a arătat că Dică nu ar fi dorit să lucreze cu niciunul dintre oamenii impuși de club, precum Pintilii sau Neubert. Helmuth Duckadam a încercat să explice ce nu a funcționat în această colaborare.

El are o aroganță care poate să deranjeze, de aceea cred că o parte din jucători și staff, care îl știau, nu l-au vrut înapoi. Dică a venit cu staff-ul lui și sunt convins că Pintilii și Neubert nu au mai fost în grațiile lui. La acele ședințe, nu știu ce putere aveau Pintilii și Neubert.

Dică a venit cu doi oameni în staff, iar ei erau în plus. Cu siguranță au simțit și jucătorii, care erau mai apropiați de Pintilii și de Neubert. Dică este mai distant, mais trict, iar jucătorii români nu sunt obișnuiți cu acest stil”, a declarat Helmut Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Conflict total între Nicolae Dică și Mihai Pintilii. S-a ajuns la reproșuri tari

După ce fostul antrenor s-a arătat deranjat de faptul că Pintilii a afirmat că a readus încrederea la echipă, antrenorul interimar a continuat cu reproșurile și după partida din Cupă. Pintilii nu l-a menajat deloc pe Dică, pe care l-a avut și antrenor, la primul mandat al fostului atacant.

Când a plecat, nici nu m-a salutat. Asta m-a dezamăgit, ține de cei 7 ani de acasă. Chiar dacă ești foarte supărat, că tu crezi că a fost lucrat, tot saluți. Ține de educație, vorba aia, se întâlnește munte cu munte, darămite om cu om. În rest nu am nimic cu el, mi-a fost și antrenor, îl respect, a comentat Pintilii.

Dică nu a rămas și el dator și a oferit o replică acidă în studioul Orange Sport.

Păi el saluta când termina antrenamentul? ia să îl întrebați. Eu cred că disciplina mea a deranjat pe mulți de acolo. Chiar cred că nu m-au acceptat cei din staff, așa consider acum. Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de unele lucruri. Nu pot să le spun, dar ei le știu. Le-am transmis lor! Dacă ei vor să apar cu mai multe lucruri, o să apar, a transmis Dică

Urmăriți Playsport.ro și pe