S-a aflat echipa care îl vrea pe Erling Haaland: „Într-adevăr, este pe lista noastră de achiziții”

Bordei Radu / 20.10.2021, 21:26
S-a aflat echipa care îl vrea pe Erling Haaland: „Într-adevăr, este pe lista noastră de achiziții”

O altă mare forță a continentului îl vrea pe Erling Haaland. „Mașina de goluri” norvegiană este unul din cei mai doriți fotbaliști, din lume. Alături de Kylian Mbappe, atacantul norvegian reprezintă cel mai promițător fotbalist, la ora actuală. De aceea, toate marile forțe ale continentului sunt interesate de el.

Chiar dacă s-a spus că norvegianul va ajunge, aproape sigur la Real Madrid, sigur vor exista și alte oferte. Campioana Europei tocmai ce și-a manifestat interesul pentru fotbalistul lui Dortmund. A făcut anunțul chiar managerul echipei londoneze.

Campioana Europei, Chelsea, îl vrea pe Erling Haaland. Ce atac letal pot avea londonezii sezonul viitor

Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United sunt doar câteva dintre formațiile interesate de serviciile atacantului de la Borussia Dortmund. Nimeni nu se aștepta, însă, la Chelsea să apară pe această listă. Asta pentru că londonezii au realizat un transfer important, pe Romelu Lukaku. Atacantul belgian reprezintă cel mai scump transfer din istoria clubului. De aceea fanii nu se așteptau ca echipa lui Abramovich să mai fie interesată de încă un atacant de top. Dar managerul Thomas Tuchel anunță „bomba”.

Normal că suntem interesați de acest jucător. Discutăm mereu despre Haaland. Este un jucător foarte bun. Până acum părea nerealistă o asemenea opțiune, dar până la urmă, de ce să nu încercăm? Știu că îl avem pe Romelu, dar cei doi pot juca împreună. Chiar nu m-ar deranja o astfel de variantă. Nu am nicio problemă cu asta, se poate face ușor, anunță germanul

Haaland, în locul lui Lukaku? Belgianul nu s-a impus, încă, la Chelsea

Romelu Lukaku nu traversează cea mai bună perioadă, a ajuns la 5 meciuri fără gol marcat. Cu toate acestea, Tuchel este convins că atacantul se va impune. Chiar și așa, perspectiva unui parteneriat cu Haaland, este una cu adevărat fascinantă. Mai ales că suma de 75 de milioane de euro, care va trebui plătită pentru norvegian, nu reprezintă o problemă pentru Chelsea.

Cu toate acestea, alte echipe sunt mai bine poziționate să îl transfere pe vârful de la Borussia Dortmund. Mai ales că au și nevoie mai mare. Rivalele din Manchester sunt disperate după un atacant de careu letal. Mai ales Manchester City, care nu a reușit să aducă un înlocuitor pentru Kun Aguero. Haaland ar fi o opțiune ideală pentru echipa lui Pep Guardiola.

Varianta cea mai paluzibilă pare să fie, însă, Real Madrid. Galacticii sunt așteptați să anunțe, în ianuarie, transferul lui Kylian Mbappe. Francezul va veni, cel mai probabil gratis, vara viitoare. Iar președintele Perez visează la un atac de vis Mbappe – Haaland, cu care madrilenii ar putea domina iar fotbalul.