S-a dezbrăcat Nole Djokovic! Numărul 1 mondial a vrut să arate „semnele” lăsate de Covid pe corpul său

Moldoveanu Camelia 21.02.2022, 15:20
S-a dezbrăcat Nole Djokovic! Numărul 1 mondial a vrut să arate „semnele” lăsate de Covid pe corpul său

Djokovic se pregătește intens în Emiratele Arabe Unite pentru primul său turneu din 2022. Nole s-a dezbrăcat pe teren pentru a vedea toată lumea cum arată după ce a fost infectat de două ori cu Covid-19, însă nu are de gând să se vaccineze oricare ar fi consecințele.

La bustul gol. Djokovic arată lumii cum l-a afectat Covid-19

Numărul 1 ATP a ratat toate turneele desfășurate până acum, în 2022, deoarece refuză să se vaccineze. Însă, ratarea Australian Open 2022 l-a afectat cel mai mult, după cum chiar el a declarat.

Aflat la Dubai, Nole se antrenează din greu pentru primul lui meci oficial din acest an, asta după ce organizatorii i-au permis accesul. Sârbul o să se dueleze cu Lorenzo Musetti, italianul în vârstă de 19 ani care ocupă locul 58 ATP.

Până la momentul în care toți curioșii o să fie cu ochii pe Novak Djokovic pentru a vedea cum se mai mișcă după o pauză destul de lungă, un filmuleț cu liderul ATP circulă pe internet. Imaginile arată faptul că Nole este într-o formă excelentă, așa cum a și ținut să evidențieze în ultima vreme.

Djokovic s-a antrenat la bustul gol, arătând faptul că cele două infectări cu Covid-19 nu l-au afectat prea mult. Jucătorul de tenis a fost depista pozitiv în iunie 2020 și decembrie 2021. După cum se știe deja, Nole nu a respectat deloc regulile, cel puțin nu a doua oară când s-a îmbolnăvit. Acesta s-a pozat cu o fetiță, la un concur de tenis pentru copii. Imaginile au intrigat pe toată lumea.

„Am decis să nu mă vaccinez”

Unul dintre antrenorii sportivului a subliniat, recent, că Djokovic fost extrem de afectat din punct de vedere psihic. Cu toate acestea, sârbul se încăpățânează să nu se vaccineze. Iată ce a declarat în urmă cu puțin timp:

Nu, nu sunt vaccinat împotriva COVID. Sprijin dreptul de a alege dacă te vaccinezi sau nu. Nu am spus dacă m-am vaccinat sau nu pentru că aveam dreptul de a ține asta pentru mine. Nu am fost niciodată împotriva vaccinării.

Înțeleg că toată lumea face eforturi pentru a opri virusul și, probabil, vaccinarea este cel mai bun efort făcut. Respect asta, dar mereu am sprijinit libertatea de a alege ce bagi în corpul tău. Este vorba de a înțelege ce e bine sau e rău pentru tine. Ca un sportiv de performanță, mereu am fost atent la tot ce intră în mine, la mâncare, la apă, la suplimente. Pe baza informațiilor primite, am decis să nu mă vaccinez.

Am minte deschisă. Toți căutăm cele mai bune soluții pentru a termina pandemia. Sunt parte dintr-un sport global și înțeleg consecințele deciziei mele. Una dintre acestea era imposibilitatea de a merge în Australia. Eram pregătit să nu merg și înțeleg că nefiind vaccinat în acest moment, nu pot merge la cele mai multe dintre turnee. Dar ăsta e un preț pe care sunt gata să-l plătesc.”, a spus Novak Djokovic, într-un interviu acordat pentru BBC.

Urmăriți Playsport.ro și pe