Imagine cutremurătoare cu Djokovic și un copil. Ipoteza scandaloasă care îl „îngroapă” pe sârb

Moldoveanu Camelia 10.01.2022, 10:41

După ce a fost reținut de autoritățile din Australia, Djokovic s-a transformat într-un adevărat lider al antivacciniștilor din din toată lumea. S-a ales chiar și cu pseudonimul de „Novax”, însă nu este pentru prima dată când liderul ATP a sfidat regulile împotriva Covid-19.

Testat pozitiv cu Covid-19, Djokovic s-a pozat cu copiii care îl admiră

Novak Djokovic este în centrul atenției după ce a încercat să intre în Australia cu o adeverință care îl „scutește” de vaccinarea împotriva Covid-19. Autoritățile de pe aeroport l-au reținut și interogat mai bine de opt ore, ulterior mutându-l într-un hotel pentru refugiați. Pe întreaga perioadă a acestui eveniment, familia și adepții „Novax” s-au revoltat prin toate mijloacele.

Astfel, viața liderul ATP a început să devină un subiect de interes pentru toată lumea. După ce s-au reamintit credințele sale ușor ciudate în legătură cu sănătatea, 5 G sau fidelitatea față de propria soție, acum a ieșit la suprafață un alt subiect scandalos.

Pe 16 decembrie, avocații lui Djokovic au confirmat faptul că jucătorul de tenis a fost testat pozitiv cu Covid-19. Cu toate acestea, potrivit thesun.co.uk, cu o zi mai târziu (17 decembrie) liderul ATP a făcut o mică „baie de mulțime”. Mai exact, la Centrul de tenis Novak din Belgrad a avut loc un eveniment dedicat micilor fani ai tenisului. Există chiar și o fotografie în care Djokovic s-a îpozat zâmbitor, testat pozitiv cu Covid-19, alături de un copil.

Află de pe PlaySport.ro care este sentința în procesul lui Djokovic. Judecătorul a avut o decizie care a șocat pe toată lumea.

Protest pro „Novax” în România

Situația incredibilă în care Novak Djokovic se află în această perioadă a provocat reacția fanilor săi din întreaga lume. Pentru a-l susține pe Nole, duminică, câteva zeci de sibieni s-au strâns în Piața Mare din oraș, organizând protestul „Și eu sunt Novak Djokovic”.

Ne-am adunat în stradă pentru că vrem să-l susținem pe Novak Djokovic. Mi se pare inuman tratamentul la care este supus mai ales că el a dovedit de nenumărate ori că este aproape de oamenii defavorizați.

Autoritățile au hotărât să suspende dreptul lui de a participa la Australian Open și atunci ținând cont că el are și o abordare în care își manifestă și își declară susținerea către Biserică, către Dumnezeu mi se pare normal ca eu să fac un protest prin care să introduc elementul Cruce în povestea asta”, a declarat Doru Apostol, liderul manifestanților sibieni, potrivit turnulsfatului.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe