S-a dezlănțuit Victor Becali la adresa lui Vlad Chiricheș, căpitanul României: „Nu e bărbat”

Marian Cărăvan / 27.05.2021, 12:11
S-a dezlănțuit Victor Becali la adresa lui Vlad Chiricheș, căpitanul României: „Nu e bărbat”

Victor Becali s-a dezlănțuit la adresa căpitanului echipei naționale, Vlad Chiricheș. Impresarul a fost deranjat de atitudinea fotbalistului, după decizia luată de fundașul central al lui Sassuolo.

S-a dezlănțuit Victor Becali la adresa lui Vlad Chiricheș

Ca mulți alți internaționali români, și Vlad Chiricheș a ajuns să colaboreze cu firma de impresariat a fraților Becali. Victor și Giovani Becali au fost cei care au intermediat transferul fotbalistului de la FCSB la Tottenham, în 2013. Suma de transfer a fost de 9,5 milioane de euro. Între timp, Chiricheș a ajuns în Serie A, mai întâi la Napoli, apoi la Sassuolo.

Fotbalistul nu a schimbat doar echipa, ci la un moment dat a făcut un „transfer” și în ceea ce privește impresarul. Vlad Chiricheș și-a ales un alt impresar, după ce Victor Becali a fost condamnat la închisoare cu executare. Poate că nu ar fi fost o problemă pentru Victor Becali dacă impresarul ales de Chiricheș nu ar fi fost chiar Pietro Chiodi, asistent la firma de impresariat a fraților Becali. Dar chiar ar fi fost vorba de un alt impresar, Victor Becali e dezamăgit de gestul fotbalistului. După acest episod, s-a dezlănțuit Victor Becali la adresa lui Vlad Chiricheș. I-a „bătut obrazul” jucătorului pe care l-a impresariat.

Da, sunt dezamăgit de Chiricheș. De aia nici nu a făcut o carieră așa de mare, pentru că trebuie să fii bărbat, ca fotbalist trebuie să ai personalitate. N-am nicio problemă, să dea Dumnezeu să fie sănătos! Anumite momente din viață nu poți să le uiți, când ai plecat, când erai disperat, când plângeai. Nu mă refer neapărat la el, în general. Știi că dacă pe lumea asta nu ar fi uitare, ar fi o mare nenorocire”, a declarat Victor Becali, la ProSport Live.

Cotat la 5 milioane de euro, Vlad Chiricheș a încheiat sezonul de Serie A pe locul 8 cu Sassuolo. Fundașul lui Sassuolo este dorit de o echipă din Champions League.

S-a dezlantuit Victor Becali la adresa lui Vlad Chiriches
S-a dezlantuit Victor Becali la adresa lui Vlad Chiriches

Vlad Chiricheș, convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Georgia și Anglia

Fundașul Vlad Chiricheș se află pe lista jucătorilor convocați de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile amicale de săptămâna viitoare. „Tricolorii” vor întâlni Georgia (pe 2 iunie, la Ploiești) și Anglia (pe 6 iunie, la Middlesbrough).

Lotul convocat de Mirel Rădoi

Portari: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 5/0), Florin Iacob (UTA Arad, 0/0), Andrei Vlad (FCSB 0/0);

Fundași: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 62/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0), Deian Sorescu (Dinamo București, 0/0), Tiberiu Căpușă (Chindia Târgoviște 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0);

Mijlocași: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 28/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 45/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 16/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 47/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Constantin Budescu (Damac/Arabia Saudită, 12/5), Adrian Păun (CFR Cluj, 0/0), Darius Olaru (FCSB, 0/0), Olimpiu Moruțan (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 8/1), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 12/2);

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 43/13), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 17/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0)

Din motive medicale, nu au putut intra în calcule pentru această acțiune Ionuț Radu, Alin Toșca, Valentin Mihăilă, Dennis Man, George Pușcaș, Florin Andone.

„Tricolorii” se vor afla în cantonament la Mogoșoaia.