S-a intrat în linie dreaptă în negocierile pe axa Ladislau Boloni – Răzvan Burleanu. Mai lipsește doar semnătura?

Robert Zanfir / 06.01.2022, 19:21
S-a intrat în linie dreaptă în negocierile pe axa Ladislau Boloni – Răzvan Burleanu. Mai lipsește doar semnătura?

Ladislau Boloni a ajuns în România. Fostul mare internațional a fost așteptat la aeroport de Mihai Stoichiță. Urmează discuțiile finale între tehnician și Răzvan Burleanu.

Playsport a anunțat în exclusivitate vizita pe care Răzvan Burleanu a făcut-o la Nisa. Președintele FRF a deschis negocierile cu fostul selecționer, după ce a fost refuzat, pe rând, de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu.

S-a intrat în linie dreaptă în negocierile pe axa Ladislau Boloni – Răzvan Burleanu. Mai lipsește doar semnătura?

Ultima dată antrenor la Panathinaikos Atena, Ladislau Boloni a ajuns joi în România, potrivit Digi Sport. Acesta a fost așteptat la aeroport de Mihai Stoichiță.

Boloni și Răzvan Burleanu vor avea vineri ultima rundă de negocieri, dar cele două părți au ajuns în mare parte la înțelegere.

Ultima dată când Boloni a lucrat în fotbalul românesc a fost în 2001, atunci când a lăsat naționala pentru un contract la Sporting Lisabona. Cu portughezii, Boloni a câștigat campionatul și l-a promovat pe Cristiano Ronaldo.

Pentru fostul mare jucător al Stelei, un nou contract cu naționala ar fi o bună revanșă, dar și o oportunitate de relansare a carierei.

Mihai Stochiță: „Nu ne permitem aventuri financiare!”

Mihai Stoichiță a oferit ultimele detalii despre negocierile pentru postul de selecționer al naționalei. Directorul tehnic al naționalei spune că FRF așteaptă răspunsul lui Ladislau Boloni. Nici varianta Edi Iordănescu nu a căzut. Fostul antrenor al FCSB va reveni puternic pe turnantă în cazul unui eșec în negocierile cu Ladislau Boloni.

„Sunt în discuții ambele părți. Urmează să mai avem discuții cu Loți Boloni, nu știu dacă mergem noi la Nisa, vine el la București.

Se poate întâmpla și asta. La ora actuală nu este sigur, cine știe. Depinde și de răspunsul lui Loți, de ce se va întâmpla.

Dacă nu, vom urmări în continuare și celelalte piste, care au fost contactate și vom lua o hotărâre.

Loți Boloni poate să devină o variantă, dacă este interesat de colaborarea lui FRF și dacă vrea să devină selecționerul naționalei.

Eu, din ce știu, este că Loți are niște cereri rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuțiilor.

Contractul pe 4 ani depinde și de antrenor. Fiecare om își urmărește și mai binele, dar în urma unor realizări”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Federația nu face niciodată aventuri financiare. Aventurile nu ni le permitem, ci doar lucrurile stabile, logice, care pot asigura o existență echilibrata tuturor
Mihai Stoichiță