S-a răzgândit Dan Petrescu și l-a rechemat în lot pe unul dintre „renegați”. Anunț excelent pentru campioană

Moldoveanu Camelia / 03.11.2021, 22:08

Dan Petrescu a lăsat garda jos și de nevoie l-a rechemat la echipă pe unul dintre „renegații” CFR Cluj-ului, pentru meciul cu AZ Alkamaar. Duelul din grupele Conference League are loc joi, de la 19:45. Antrenorul campioanei României a făcut anunțul oficial. Absența lui Omrani a schimbat totul.

Revine la CFR Cluj un fotbalist „renegat” de Dan Petrescu

Billel Omrani s-a accidentat și i-a lăsat cale liberă unui coechipier. Mai degrabă forțat de împrejurări, Dan Petrescu l-a rechemat la CFR Cluj pe Gabriel Debeljuh.

Din păcate, cel mai în formă jucător al echipei n-a putut face deplasarea – Omrani. Asta este o problemă pentru mine la cum gândisem acest meci. Da, s-a accidentat după ultimul meci.

Debeljuh a făcut deplasarea și a fost reprimit la antrenamente. Mâine va fi sigur în lot. Dacă va intra în teren titular sau rezervă, trebuie să demonstreze că merită să joace la CFR Cluj la fel ca orice jucător”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu AZ Alkmaar.

„Au fost abateri repetate”. De ce l-a îndepărtat din lot Dan Petrescu

Atacantul care a costat 250.000 de euro mai are contract doi ani cu gruparea din Gruia. Croatul se laudă cu 15 goluri și 5 pase decisive, în 65 de meciuri la CFR.

Atitudinea acestuia nu a fost cea potrivită, anunțase Dan Petrescu. Acum, acesta va avea o șansă să îi arate antrenorului că s-a înșelat asupra lui.

La mine, dacă nu e disciplină, nu ești în program și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Fără disciplină nu accept să lucrez cu niciun grup. Au fost abateri repetate ale lui Debeljuh. E o problemă internă, dar eu am decis ca el, o perioadă, să nu mai facă antrenamente cu echipa mare.

Orice jucător care face probleme n-are ce căuta la echipă. Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă el va avea o atitudine bună și va înțelege că a greșit, va fi reprimit”, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – FC Voluntari 1-0.

„Bursucul” se gândește la plecare

Nikolay Parneu, agentul care îl reprezintă pe Dan Petrescu, a dezvăluit că tehnicianul se gândește în continuare la o plecare în afara României. Mai exact, în campionatul Rusiei, unde le-a mai pregătit în trecut pe Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova.

Nu este prima oară când Dan Petrescu recunoaște că visul său este să revină în Rusia, însă până în acest moment ofertele au întârziat să vină. Totuși, dacă tehnicianul va primi o propunere interesantă, CFR Cluj ar putea fi lăsată cu ochii în soare.

Impresarul Nikolay Parneu spune că Dan Petrescu are o clauză în contract care îi permite să plece în orice moment va accepta o propunere din Rusia. În acest context, „Bursucul” este deschis negocierilor:

Dan se descurcă bine. Acum este în România, revenit la CFR Cluj. Oferte din Rusia? Nu, nu au fost oferte. Prioritatea lui Dan este să se întoarcă în Rusia. Dar nu există încă oferte.

Contractul lui cu CFR este întocmit în așa fel încât dacă se întâmplă ceva, poate pleca oricând. Dacă există propuneri de la cluburile din Rusia, atunci le vom lua în considerare.

Vom lua în considerare doar ofertele de la cluburi de top? Nu are rost întrebarea asta. El mereu a zis că vrea să câștige trofee. Prin urmare, Dan vrea să se întoarcă în Rusia. El este la curent cu tot ce se întâmplă”, a spus Nikolay Parneu, agentul lui Dan Petrescu, conform footballhd.ru.