S-a terminat pentru Ianis Hagi! Cel mai mare ziar de sport din Italia a dezvăluit că românul nu va ajunge la AS Roma

Giosanu Catinca / 24.10.2021, 09:54
S-a terminat pentru Ianis Hagi! Cel mai mare ziar de sport din Italia a dezvăluit că românul nu va ajunge la AS Roma

Ianis Hagi traversează o nouă perioadă bună în tricoul lui Rangers, iar prestațiile sale excelente au atras atenția celor de la AS Roma. Clubul s-a arătat interesat de serviciile mijlocașului care a împlinit recent frumoasa vârstă de 23 de ani. Totuși, oficialilor le este foarte greu să îl aducă pe mijlocașul român la echipă. Motivul pentru care fiul ”Regelui” fotbalului românesc, Gică Hagi, nu va ajunge la AS Roma.

Vești proaste pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers, a împlinit vineri 23 de ani. Despre el s-a spus că a devenit una dintre țintele lui Jose Mourinho la AS Roma. Cei mai mulți au apreciat că transferul se va realiza chiar în această iarnă. S-a vehiculat că mutarea mijlocașului român la echipa antrenată de Jose Mourinho ar duce la plecarea lui Borja Mayoral. Acum, însă, s-a aflat că gruparea din capitala Italiei are mari probleme cu banii. Acesta ar fi și motivul pentru care nu este dispusă să plătească pentru Ianis Hagi 20 milioane de euro.
Cei de la Gazzetta dello Sport au relatat că Jose Mourinhho a cerut două transferuri, un fundaș drepta și un ”mijlocaș de schimb”.
Este exclus, însă, să fie achiziționați jucători de top.”, notează sursa anterior citată.
Aceeași sursă susține că AS Roma a pierdut sezonul trecut în jur de 185.3 milioane de euro. Asta, după ce cu un an înainte a avut un minus de 204 milioane de euro.

Gest impresionant al lui Ianis Hagi

Mijlocașul lui Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a fost protagonistul unui moment amuzant la conferința de presă de la finalul meciului cu Brondby. Tânărul fotbalist și-a aranjat decorul după bunul plac înainte de a începe să dea declarații.

Pe masa la care s-a așezat Ianis Hagi se afla o sticlă de bere, plasată acolo de unul dintre sponsorii Europa League. Internaționalul român nu a dorit să fie asociat cu băutura respectivă, astfel că a făcut un gest aproape identic cu cel al lui Cristiano Ronaldo de la Euro 2020. Mijlocașul de 23 de ani a luat repede sticla de bere din fața lui și a ascuns-o în spatele unui carton.

Și în cazul lui Cristiano Ronaldo, pe masă era o sticlă de bere fără alcool, fiind vorba despre același sponsor. Cu toate acestea, sportivii de top consumă foarte rar alte băuturi în afară de apă. Gestul lor de a ascunde sticlele de suc sau de bere în timpul conferințelor poate fi tradus și ca un mesaj îndreptat spre generațiile tinere.