S-a terminat și cu Edi Iordănescu la națională. Fostul antrenor al FCSB ar avea o ofertă bună din Grecia

Dragos Stefanescu 30.12.2021, 09:03
S-a terminat și cu Edi Iordănescu la națională. Fostul antrenor al FCSB ar avea o ofertă bună din Grecia

Echipa națională de fotbal a României încă nu are selecționer. Căutările FRF sunt în toi după ce Dan Petrescu a refuzat naționala. Edi Iordănescu este unul dintre antrenorii doriți la naționala României. Se pare însă că fostul antrenor al FCSB ar avea o ofertă bună din Grecia.

Edi Iordănescu încă nu a primit o ofertă de la FRF

După ce Dan Petrescu a refuzat preluarea postului de selecționer al României, cei de la FRF și-au îndreptat atenția către Adrian Mutu și Edi Iordănescu. Cei doi antrenori sunt dați ca fiind favoriți pentru a prelua naționala. În ciuda interesului celor de la FRF, Edi Iordănescu a explicat că nu a primit nicio ofertă clară din partea acestora ci doar au fost câteva tatonări. Fostul antrenor al FCSB a recunoscut că nu ar refuza o eventuală ofertă, dar așteaptă ca șefii FRF să se decidă rapid. Totuși, Iordănescu Jr recunoaște că ar prefera să preia o echipă din afara țării.

N-am ofertă de la naționala României. Nu m-am întâlnit cu președintele FRF. A fost un anumit contact, dar nu vreau să dezvolt. Nu se vine după o perioadă fastă și trebuie atenție. Pe mine mă interesează lucrurile concrete. Eu cu Mihai Stoichiță vorbesc destul de des, dar nu am o propunere de la națională. Dacă se va miza pe un antrenor mai tânăr, o să vină cu entuziasm. Viața merge înainte, trebuie să văd în ce direcție o iau, cel mai probabil spre străinătate”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Edi Iordănescu are o ofertă bună din Grecia

Pe fondul tatonărilor cu oficialii FRF, Edi Iordănescu a primit recent o ofertă clară din prima ligă a Greciei. Conform celor de la Fanatik, echipa Atromitos, aflată în prezent pe locul 14 în campionatul elen, este cea care îl dorește pe Iordănescu Jr. Oficialii echipei grecești consideră că antrenorul român este potrivit pentru a scoate echipa din situaţia dificilă în care se află. Totuși, Edi Iordănescu este nehotărât, având în vedere că Atromitos nu este o echipă care să se poată bate pentru trofee în sezoanele următoare.

Ladislau Boloni, surpriza pregătită de FRF

Chiar dacă Adrian Mutu și Edi Iordănescu au fost dați ca principali favoriți pentru postul de selecționer, conducătorii FRF încearcă o nouă lovitură de imagine. Playsport a aflat că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au plecat la Nisa, în Franța. Se pare că cei doi urmează să se vadă cu Ladislau Boloni. Aceștia vor avea o discuție despre preluarea locului lăsat liber de Mirel Rădoi.

Ladislau Boloni, ultima dată antrenorul lui Panathinaikos Atena, a oferit o primă reacție pentru Playsport. Tehnicianul a evitat să confirme că va avea o întrevedere cu cei doi, dar nici nu a negat vizita celor doi federali. Tehnicianul de 68 de ani locuiește la Nisa, unde deține o casă.

Domnii Burleanu și Stoichiță pot merge unde cred de cuviință. Mă puneți într-o situație dificilă dacă-mi cereți să intrăm în amănunte și nu-mi doresc acest lucru. La revedere!”, a declarat Ladislau Boloni, pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe