S-a trezit și Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg. Francezul a reacționat pe rețelele de socializare

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.06.2022, 23:06
S-a trezit și Patrick Mouratoglou după ce Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg. Francezul a reacționat pe rețelele de socializare

Patrick Mouratoglou a ținut să îi transmită un mesaj Simonei Halep, după ce românca a decis să se retragă înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu de la Bad Homburg. Antrenorul francez de origine greacă a comentat la postarea pe Instagram, în care fostul lider WTA a explicat cât de mult regretă faptul că nu a putut intra pe teren în acest meci.

Patrick Mouratoglou a felicitat-o pe Simona Halep pentru parcursul excelent de la această ediție a turneului german. Jucătoarea de 30 de ani a prestat un tenis de cea mai înaltă calitate, în special în partida din sferturi contra Amandei Anisimova, și a ajuns în a doua semifinală consecutivă, după cea de la Birmingham.

Patrick Mouratoglou i-a transmis Simonei Halep că merită să se odihnească după săptămâna de excepție de la Bad Homburg

De asemenea, antrenorul său i-a transmis să se odihnească și să se vindece după această problemă medicală. Pentru Simona Halep urmează turneul de la Wimbledon, la care nu a mai participat din 2019, când a și câștigat trofeul.

Felicitări pentru încă un parcurs excelent! E timpul să te vindeci”, i-a transmis antrenorul Simonei Halep, pe Instagram”, a comentat Patrick Mouratoglou pe Instagram.

Comentariul lui Patrick Mouratoglou la postarea Simonei Halep
Comentariul lui Patrick Mouratoglou la postarea Simonei Halep

Mesajul postat de Simona Halep la scurt timp după anunțul retragerii

Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag astăzi înainte de meciul meu de semifinală. Dar, din păcate, m-am trezit azi dimineață cu gâtul blocat și acest lucru nu-mi permite să performez cât de mult pot. M-am distrat de minune aici în Bad Homburg, mi-a plăcut foarte mult să joc aici. Aș dori să mulțumesc turneului pentru organizarea unui eveniment atât de grozav, unul dintre cele mai bune la care am fost. M-a făcut să mă simt ca acasă și în cele mai bune condiții de performanță. A vedea un teren central plin plin tot timpul este unic, iar mulțimea este extrem de respectuoasă și a fost fantastic pentru mine.

Ne vedem cu toții foarte curând”, a scris fostul lider WTA pe Instagram.

Românca, acuzată de „non-combat”

Antrenorul de tenis, fostul jucător și jurnalistul Mihai Rusu, care este stabilit în Germania, a dezvăluit la scurt timp după retragerea Simonei Halep că are informații conform cărora aceasta nu ar fi vrut să intre pe teren împotriva Biancăi Andreescu, de teama unui eșec.

„Am controlat trei surse și toate trei indică același diagnostic. Raportul medical arată că a avut dureri la musculatura gemenilor, nu la gât. Dar ea poate prezenta orice buletin medical medicului turneului. Acest lucru este mai puțin important. Durerile pot fi cauzate de o întindere ușoară ori o contractură. Ea fuge mult, trăiește din picioare. A fugit până acum de i-au sărit capacele! Eu cred că a găsit un motiv bun. Probabil că a simțit ceva probleme ușoare și a zis: ‘Nu sunt 100% în plenitudinea forțelor și renunț!’. Pentru că oricum îi era frică de Bianca Andreescu!”, a spus acesta potrivit ProSport.