Să vină Real Madrid pentru Ianis Hagi! Românul se pregătește pentru cel mai tare moment al carierei

Ștefănescu Dragoș / 21.07.2021, 10:04
Să vină Real Madrid pentru Ianis Hagi! Românul se pregătește pentru cel mai tare moment al carierei

Ianis Hagi a avut un sezon excelent împreună cu echipa sa Glasgow Rangers. Echipa de pe ”Ibrox Park” a reușit să câștige titlul în Scoția oprind hegemonia rivalei Celtic Glasgow. În urma evoluțiilor foarte bune, Ianis a devenit unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai lui Rangers. După amicalul de lux cu Arsenal, scoțienii se pregătesc pentru o nouă partidă de cinci stele. Să vină Real Madrid pentru Ianis Hagi! Românul se pregătește pentru cel mai tare moment al carierei.

Să vină Real Madrid pentru Ianis Hagi! Românul se pregătește pentru cel mai tare moment al carierei

Ianis Hagi și-a demonstrat adevărata valoare în sezonul trecut, când a reușit împreună cu Glasgow Rangers să câștige titlul în Scoția. Ianis a marcat 6 goluri și a pasat decisiv de 9 ori pentru Rangers. Românul și-a adjudecat titlul de cel mai bun pasator din Scottish Premier League dar si de cel mai bun tânăr jucător al clubului Glasgow Rangers.

În această perioadă Rangers se pregătește intens pentru noul sezon. Echipa antrenată de Steven Gerrard își dorește un nou sezon plin de succese în campionatul Scoției. Dar marea provocare pentru Rangers este revenirea în Champions League după o absență de 10 ani.
Pentru a obține rezultate cât mai bune în noul sezon, Rangers și-au programat o serie de meciuri amicale în această vară.

Primul meci a fost cel de pe 5 iulie disputat în compania echipei Partick Thistle. Ianis Hagi a făcut un meci bun contribuind decisiv la victoria echipei sale cu o pasă de gol. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0, Rangers reușind astfel prima victorie a verii.

Al doilea amical al formației antrenate de Steven Gerrard a fost cel de pe 10 iulie jucat împotriva echipei engleze de Liga a 3-a Tranmere Rovers. Surpinzător scoțienii au pierdut partida cu 0-1. După această înfrângere Ianis Hagi și colegii săi au fost aspru criticați de antrenorul Steven Gerrard.

Pentru Rangers a urmat meciul de lux în compania echipei engleze Arsenal Londra. Partida a avut loc pe 17 iulie pe stadionul ”Ibrox Park” în prezența a 2000 de spectatori. Partida a celebrat aniversarea de 150 de ani a clubului scoțian. Ianis Hagi a început meciul ca titular dar nu a reușit să iasă în evidenșă ăn cele 62 de minute în care a jucat. Partida s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2.

Ianis Hagi o înfruntă pe Real Madrid

Echipa lui Steven Gearrad va avea disputa pe 25 iulie un meci amical de gală împotriva celor de la Real Madrid. Partida va avea loc pe ”Ibrox Park” în prezența a 13.000 de spectatori. Cu această ocazie, Ianis va avea șansa să evolueze împotriva unor nume grele din fotbalul european. Luka Modric, Gareth Bale și Toni Kroos sunt anunțați în lotul echipei madrilene.

După amicalul cu Real Madrid, pentru Rangers urmează debutul în noul sezon din Scoția. Primul meci va fi împotriva echipei Livingston și se va desfășura pe ”Ibrox Park” în prezența a 17.000 de spectatori.