Sacrificiu pentru Cupă: „Îmi asum rezultatul, sunt principalul vinovat!” Strategia lui Liviu Ciobotariu cu FC Argeș

Robert Zanfir 16.04.2022, 20:38
Sacrificiu pentru Cupă: „Îmi asum rezultatul, sunt principalul vinovat!” Strategia lui Liviu Ciobotariu cu FC Argeș

Liviu Ciobotariu și-a asumat eșecul cu FC Argeș, 0-1. FC Voluntari a pierdut în runda a 5-a din playoff-ul Ligii 1, iar antrenorul a recunoscut că a sacrificat victoria, cu gândul la meciul din Cupa României.

FC Voluntari nu și-a revenit din pumni după eșecul rușinos cu FCSB. Ilfovenii au pierdut cu FC Argeș, iar Cristi Tănase și compania au anunțat renașterea. Spun că au puterea să câștige cu orice adversar.

Liviu Ciobotariu i-a menajat pe Tamaș, Armaș și Nemec

Liviu Ciobotariu a recunoscut după eșecul cu Argeșul lui Prepeliță că a pregătit partida cu gândul la semifinala din Cupa României. FC Voluntari și FC Argeș se întâlnesc, marți, 19 aprilie, într-o partidă cu miză uriașă pentru cele două echipe.

„Îmi asum acest rezultat, pentru că am făcut câteva schimbări majore în echipă. Este clar că în momentul în care îți lipsesc Tamaș, Armaș și Nemec, echipa arată altfel. Aveam așteptări mai mari de la cei care au jucat, dar asta nu înseamnă că ei sunt vinovați. Eu sunt principalul vinovat. Probabil că nu au nici ritm de joc, probabil că a fost și un joc cu miză, nu am reușit să scăpăm de acest complex cu FC Argeș.

Ne dorim foarte mult să câștigăm, pentru că e o competiție care ne interesează (Cupa României, n.r.). În play-off, încercăm să luăm fiecare joc în parte și să terminăm cât mai sus. Vedeți că toate echipele se montează pentru victorie.

Din punctul meu de vedere, da, pentru că am jucători care au jucat aproape toate meciurile și era foarte greu dacă îi foloseam și la jocul ăsta și la trei zile să aibă prospețime. Mi-am asumat, am considerat că e mai bine să nu joace acum (despre menajarea unor jucători – n.r.)”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei cu FC Argeș.

Liviu Ciobotariu: Vrem să jucăm finala

„Sper ca marți să îi am într-o formă foarte bună și să reușim să câștigăm și noi în fața lui FC Argeș. Trebuie să analizăm ce am făcut prost, să nu mai repetăm greșelile pe care le-am făcut. Astăzi am fost foarte vulnerabili la ceea ce înseamnă faze fixe defensive, unde noi nu aveam probleme. Trebuie să analizăm foarte bine acest joc și să ne continuăm parcursul.

Vrem să jucăm finala, ne dorim foarte mult, de aceea am făcut și acest sacrificiu să nu îi bag pe jucătorii despre care am spus. Vrem să arătăm bine, să facem un joc bun și să câștigăm”, a mai spus Liviu Ciobotariu după eșecul cu FC Argeș.

FC Voluntari – FC Argeș 0-1. ECHIPELE DE START:

FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – D. Ciobotariu, C. Achim, Andres, Vlad – Rață, Meleke – I. Costin, L. Fulop, I. Gheorghe – Marcelo
REZERVE: Popa, Armaș, Briceag, Veiga, Droppa, Tavares, Golan, Merloi, Tehe
ABSENT: Budescu (accidentat)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC ARGEȘ: F. Croitoru – Viana, Joao Miguel, Boldor, Mușat – Honciu, Raynov – Dumitrașcu, Cr. Tănase, Cr. Dumitru – Fatai
REZERVE: Micle, Dobrosavlevici, Latovlevici, Meza Colli, Palic, Ișfan, Ganea, Said, Arias
ABSENȚI: I. Șerban II, Tofan (suspendați)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)