Salariu amețitor oferit de Mihai Rotaru unui tehnician din Primera Division

Giosanu Catinca / 14.06.2022, 18:50
Salariu amețitor oferit de Mihai Rotaru unui tehnician din Primera Division

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat care este tehnicianul care a refuzat să antreneze echipa pe care o finanțează. Oficialul a dezvăluit, de asemenea, ce salariu i-a oferit antrenorului din Primera Division.

Care este antrenorul care a refuzat oferta lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru și-a dorit mult să aducă un antrenor străin la Universitatea Craiova. El a luat în calcul această variantă după ce s-a lovit de refuzul lui Mirel Rădoi.

Formația din Bănie a anunțat, duminică seara, despărțirea oficială de tehnicianul Laurențiu Reghecampf. De data aceasta însă, patronul Craiovei nu s-a mai gândit  să îl oferteze pe fostul selecționer al echipei naționale a României.

Mirel Rădoi l-a refuzat de prea multe ori pe Mihai Rotaru. Acesta este principalul motiv pentru care oficialii formației din Bănie nu au mai dorit să apeleze la serviciile sale. În plus, el a cerut un salariu mult mai mare decât va încasa Laszlo Balint la Craiova.

”Am făcut o ofertă de 1.000.000 de euro pe an”

Dacă fostul antrenor al UTA Arad va primi 10.000 de euro, Rădoi avea pretenția să încaseze 15.000 de euro de la Universitatea Craiova, conform prosport.ro.

Aceeași sursă arată că Mihai Rotaru a ofertat un antrenor străin, însă acesta nu a dorit să vină pe banca tehnică a Universității Craiova.

Suntem un partener de discuție serios, când facem o ofertă, facem una cât mai aproape de realitate. Chiar înainte să vină Ouzounidis, am făcut o ofertă altui antrenor străin de 1.000.000 de euro pe an. Deci, putem să facem asta. Cu siguranță în acest moment nu există niciun antrenor din România, poate doar Dan Petrescu, să aibă un salariu mai mare în Liga 1. Deci, suntem pe locul doi la salariile pe care le dăm antrenorilor. Și așa este de ceva timp.”, a declarat Mihai Rotaru, la digisport.ro.

Sursa citată mai sus susține că suma nu ar fi fost oferită de oficialii grupării din Craiova, ci a fost cea solicitată de antrenorul dorit de Mihai Rotaru.

Câți bani i-a oferit, de fapt, Mihai Rotaru antrenorului străin

Paco Jemez a refuzat să fie antrenorul Universității Craiova, deși i s-a oferit un salariu colosal. El ar fi trebuit să preia Universitatea Craiova în urmă cu un an şi jumătate, după ce clubul din Bănie a renunțat la Cornel Papură.

Spaniolul i-a cerut lui Mihai Rotaru 1.000.000 de euro pentru doi ani de contract, connform sursei anterior menționate. Patronul Universității a fost dispus să plătească atunci 25.000 de euro pe lună, însă tehnicianul care a antrenat în Primera Division nu a acceptat. Astfel, oficialul Craiovei s-a reorientat.