Salariul fabulos pe care îl primește Cristiano Ronaldo dacă acceptă această ofertă. Care ar putea fi destinația portughezului

Olteanu Ștefan 09.10.2022, 23:06
Salariul fabulos pe care îl primește Cristiano Ronaldo dacă acceptă această ofertă. Care ar putea fi destinația portughezului

30 de milioane de euro pe sezon, acesta este salariul fabulos pe care Cristiano Ronaldo îl primește dacă acceptă oferta lui David Beckham de a merge în Major League Soccer (MLS), la Inter Miami. Beckham, care a evoluat pentru Manchester United în intervalul 1993 – 2003, este patron la clubul de fotbal american și e gata să îi facă toate poftele portughezului CR7.

David Beckham, ofertă impresionantă pentru Cristiano Ronaldo. Salariul fabulos care îi este promis portughezului

Cristiano Ronaldo ar putea da un tun financiar pe final de carieră, după ce pe numele portughezului ar fi venit o ofertă din MLS, de la Inter Miami, club care este gata să îi acorde un salariu fabulos de 30.000.000 de euro anual.

Patronul lui Inter Miami este nimeni altul decât David Beckham. Fostul mare internațional englez are o relație extrem de strânsă cu Manchester United, club pentru care a evoluat în intervalul 1993 – 2003.

Potrivit Daily Star, Beckham este în căutarea unui jucător care să aibă o imagine impresionantă, deoarece Gonzalo Higuain, actualul star de la Inter Miami, l-a anunțat că se va retrage la finalul sezonului. Conform sursei citate, Ronaldo a fost deja contactat pentru a-i fi propusă oferta, respectiv salariul colosal menționat anterior.

În calea mutării stă o singură piedică. Britanicii de la Daily Star spun că David Beckham a pus o condiție pentru ca mutarea să se efectueze, și anume ca Manchester United să nu solicite nicio sumă de transfer în schimbul portughezului.

De asemenea, jurnaliștii sunt convinși că mutarea ar fi pe placul lui Cristiano Ronaldo. El vizitează în mod regulat statul Florida și ar putea fi tentat de o aventură în SUA. De asemenea, la Inter Miami ar putea avea oportunitatea de a prinde mai multe minute în teren, deoarece la Manchester United a devenit rezervă în mandatul lui Erik ten Hag.

David Beckham îl vrea la Inter Miami, mama sa îi cere să meargă la Sporting

Rămâne de văzut dacă Ronaldo va putea să plece în această iarnă la Inter Miami, așa cum anunță Daily Star. În caz contrar, el își va duce contractul pe Old Trafford la final, iar din iunie 2023 va ramâne jucător liber.

Atunci, el ar putea opta pentru o întoarcere acasă, la Sporting Lisabona.

Despre planurile lui Cristiano Ronaldo a vorbit, pe scurt, Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama fotbalistului. Ea a spus că Ronaldo se va întoarce la Sporting în 2023. Iar dacă nu o va face Cristiano, o va face fiul său, „Cristianinho”.

„Nu a fost să fie anul acesta. Dar se va întâmpla anul viitor, cu voia lui Dumnezeu. Dacă nu va veni Ronaldo, o va face fiul său, Cristianinho. A promis!

Cristiano are dorința de a juca până la vârsta de 40 de ani”, a spus Maria Dolores pentru desporto.sapo.pt.

În 2021, într-un interviu acordat pentru „ADN de Leao”, Maria Dolores mărturisea că i-a cerut lui Cristiano Ronaldo să mai evolueze măcar o dată în tricoul lui Sporting înainte ca ea să moară:

„I-am spus deja: „Fiule, înainte să mor, vreau să te văd revenind la Sporting”. Îi place să se uite la meciurile lui Sporting. Trebuie să se întoarcă aici! Dacă ar fi fost după mine, ar fi deja aici”, spunea Maria Dolores Aveiro.

Se cere pedepsirea mai aspră a lui Cristiano Ronaldo după ce a lovit un copil la meciul Everton – Manchester United. „E inacceptabil”.

Urmăriți Playsport.ro și pe