Salvatorii lui Dinamo au mai virat o sumă importantă în conturile roș-albilor. Conducerea DDB a făcut anunțul

Octavian Vasilescu 04.05.2022, 10:03
Salvatorii lui Dinamo au mai virat o sumă importantă în conturile roș-albilor. Conducerea DDB a făcut anunțul

Fanii din Programul DDB ajută în continuare clubul Dinamo cu bani, iar sumele sunt de-a dreptul impresionante.

Conform ultimului comunicat emis de reprezentanții Programului DDB, fanii lui Dinamo au împrumutat clubul cu 2,5 milioane de euro! În ultimele două săptămâni, în conturile clubului au intrat 460.000 de lei, circa 92.000 de euro.

Toți banii virați de fanii lui Dinamo în contul clubului reprezintă un împrumut. Este o metodă prin care fanii se asigură că Dorin Șerdean nu va putea controla clubul.

Programul DDB susține Dinamo

Redăm mai jos comunicatul emis de DDB:

Datoriile clubului sunt de 7 milioane de euro. Din acest total, datoria față de DDB este de 2,5 milioane de euro, adică aproximativ 35% din creanță. Cu fiecare leu care ajunge în club prin DDB, procentul crește, iar DDB își consolidează poziția în adunarea creditorilor.

Cu cât procentul crește, cu atât va fi mai ușor să scăpăm de spanioli. Dacă DDB, în loc să împrumute clubul, ar fi donat banii strânși, astăzi, în procesul de insolvență, suporterii nu ar fi avut niciun cuvânt de spus. În plus, FC Dinamo 1948 SA, fiind o societate comercială, nu poate primi donații.

Dacă am fi dat banii direct, i-am fi oferit un avantaj lui Cortacero sau lui Șerdean. La sfârșitul insolvenței, DDB poate cere transformarea datoriilor în acțiuni”, anunță fanii care sprijină financiar echipa Dinamo.

VIDEO Gabi Torje a fost invitat la PlaySport Live

Clasament play-out

Dinamo va merge cu siguranță la baraj. „Câinii” au șanse mari să înfrunte o echipă puternică din Liga 1, cum ar fi Petrolul, Hermannstadt sau Universitatea Cluj. Dacă ar reuși să termine sezonul pe locul 7 în play-out, „câinii” ar înfrunta la baraj Steaua, Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia.

  1. Rapid – 39 pct.
  2. Sepsi OSK – 36 pct.
  3. FC Botoșani – 35 pct.
  4. U Craiova 1948 – 31 pct.
  5. UTA – 29 pct.
  6. CS Mioveni – 28 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 23 pct.
  8. Dinamo – 19 pct.
  9. Academica Clinceni – minus 3 puncte
  10. Gaz Metan Mediaș – minus 27 puncte
Urmăriți Playsport.ro și pe