Sancțiunile drastice venite de la UEFA l-au făcut pe Gigi Becali să iasă cu o reacție acidă

Giosanu Catinca / 17.08.2022, 10:15
Sancțiunile drastice venite de la UEFA l-au făcut pe Gigi Becali să iasă cu o reacție acidă

Omul de afaceri Gigi Becali a oferit o nouă reacție acidă la adresa reprezentanților UEFA. Milionarul din Pipera a răbufnit după ce forul european a hotărât suspendarea celor două peluze ale FCSB-ului pentru meciul cu Viking. Reacția latifundiarului.

Gigi Becali, reacție acidă către UEFA

FCSB a învins-o în deplasare pe Dunajska Streda din Slovacia și s-a calificat în play-off-ul Conference League.

În timpul meciului, fanii echipei roș-albastre au fluturat un steag nepotrivit. Obiectivul a fost observat de către un reprezentant UEFA, care a solicitat ca acesta să dispară din peluză.

În urma acestui incident, UEFA a decis suspendarea celor două peluze. De asemenea, roș-albaștrii au fost sancționați cu amenzi usturătoare din partea forului european. Gruparea bucureșteană trebuie să scoată din bunuzare 45.250 de euro pentru a plăti cele două amenzi.

”Nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”

Gigi Becali este foarte afectat de cele întâmplate. Latifundiarul din Pipera nu vrea să mai aducă bani de acasă pentru a acoperi greșelile altora. El le-a transmis ultrașilor că trebuie neapărat să își schimbe comportamentul și să stea ”ca la teatru” la următoarele meciuri ale echipei pe care o finanțează.

Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru.”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Mihai Stoica: ”Avem probleme cum nu vă puteți imagina”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit și el despre ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului cu Dunajska Streda.

Când Olaru făcea al 250-lea sprint, epuizat, căzut pe gazon, zeci de mii de oameni au aprins torțele telefoanelor, că altfel (n.r. cu torțe reale) eram suspendați pe viață. Și-așa avem probleme cum nu vă puteți imagina.

A fost un steag, pur și simplu, observatorul și ofițerul de securitate au zis să fie scos din peluză în minutul 18. Nu e o cruce celtică, e un simbol care n-are legătură. Și un suporter cu cagulă. Am citit azi despre crucea celtică, nu e un simbol neo-nazist. Pur și simplu e o confuzie, sper să înțeleagă. Peluza Nord a fost la înălțime, nici măcar o scandare care să poate fi interpretată ca xenofobă.”, a reacționat Mihai Stoica.

Meciul dintre FCSB și Viking se va disputa joi, de la 21:30, pe Arena Națională, în prima manșă a duelului din play-off-ul UEFA Conference League.