Șansă imensă pentru Drăgușin! Poate profita de accidentările a doi fundași și să fie titular în derby-ul cu Torino!

Giosanu Catinca / 01.04.2021, 21:17
Șansă imensă pentru Drăgușin! Poate profita de accidentările a doi fundași și să fie titular în derby-ul cu Torino!

Radu Drăgușin ar putea da o nouă lovitură la Juventus. Faptul că doi dintre coechipierii săi se confruntă cu anumite probleme de sănătate l-ar putea ajuta pe internaționalul român. Lipsa celor doi fundași de bază îi poate oferi sportivului în vârstă de 19 ani șansa de a fi din nou titular la Juventus.

Șansă imensă pentru Drăgușin!

Radu Dragușin este aproape de marea lovitură. Fundașul român a revenit în Italia imediat după ce selecționata lui Adrian Mutu a ratat calificarea în sferturile Campionatului European U21.

Merih Demiral și Leonardo Bonucci au fost testați pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-COV-2. Prin urmare, ei vor lipsi în perioada imediat următoare de pe terenul de fotbal.

Pe lângă cei doi fundași depistați cu noul virus, veteranul Giorgio Chiellini este incert pentru următoarea etapă din Serie A. Concret, este vorba despre momentul în care Juventus va întâlni Torino. Partida mult așteptată va avea loc sâmbătă, 3 martie, la ora 19:00.

SERIE A Radu Drăgușin, fundașul lui Juventus / Foto : twitter@ Calcio Para Todos
Radu Drăgușin, fundașul lui Juventus / Sursa Foto : twitter@ Calcio Para Todos

Poate profita de accidentările a doi fundași și să fie titular în derby-ul cu Torino!

Lipsa celor doi apărători îi poate oferi lui Radu Drăgușin șansa de a fi din nou titular la Juventus.

Avantajul lui Radu Drăgușin este reprezentat și de testul reușit în sferturile Cupei Italiei, la finalul lunii ianuarie, când a fost titularizat de Pirlo la meciul cu Spal (4-0). Atunci, colegii din defensivă erau chiar Demiral și De Ligt.

În ceea ce privește contractul pe care Drăgușin îl are cu Juventus, impresarul fotbalistului a declarat că s-a ajuns la un consens cu gruparea. Se pare că înţelegerea va fi semnată cât de curând.

În principiu, totul este stabilit. Aşteptăm revenirea lui Radu de la turneul final pentru a finaliza lucrurile. E de trei ani la Juventus. Este adevărat că avea oferte şi de la alte echipe, poate mai bănoase, dar de la Juve la Cristal Palace este mai simplu să mergi decât invers. Toată lumea va fi foarte mulţumită, vă asigur.”, a explicat Florin Manea, conform Digi Sport.

Echipa condusă de Andrea Pirlo se află la 10 puncte distanță față de liderul Inter, cu 11 etape înainte de finalul sezonului. Ar fi primul titlu pierdut de Juventus, după ce a reușit să câștige 9 ediții de Serie A la rand, performanță unică în fotbalul italian. De partea cealaltă, Verona are 34 de puncte și se află pe poziția 9.