Scandal pe hamburgeri între Mircea Rednic și Steliano Filip. Schimb uluitor de replici în direct la TV

Ștefănescu Dragoș 08.03.2022, 23:02
Scandal pe hamburgeri între Mircea Rednic și Steliano Filip. Schimb uluitor de replici în direct la TV

Marți dimineață, în ”Ștefan cel Mare” a izbucnit un nou scandal. Flavius Stoican și-a anunțat despărțirea de Dinamo după mai multe discuții cu cei din conducerea clubului. Situația de la echipa alb-roșie a fost comentată de Mircea Rednic. Fostul tehnician al lui Dinamo a lansat o tiradă de acuze la adresa conducerii clubului dar și a lui Steliano Filip. În replică, jucătorul dinamovist i-a răspuns promt lui Rednic.

Contre între Mircea Rednic și Steliano Filip

Marți dimineață, în ”Ștefan cel Mare” a izbucnit un nou scandal. În mod suprinzător, Flavius Stoican și-a anunțat plecarea de la Dinamo, în urma unor discuții cu cei din conducerea clubului. La scurt timp, fanii acționari din DDB au ajuns la un acord cu Dușan Uhrin. Când totul părea să se fi rezolvat, situația a luat o turnură neașteptată. Jucătorii l-au convins pe Flavius Stoican să rămână, dar în cele din urmă acesta a revenit la decizia inițială. Astfel, se pare că Stoican va pleca de la Dinamo miercuri dimineață.

Mircea Rednic a comentat imediat pe seama situației din ”Ștefan cel Mare”. Fostul antrenor al echipei roș-albe consideră că principalii vinovați pentru degringolada de la Dinamo sunt jucătorii care au contribuit și la plecarea sa. Este vorba despre Steliano Filip și Cosmin Matei, jucători cu experiență care au un cuvânt greu de spus în vestiarul lui Dinamo. Rednic a trimis imediat câteva săgeți către Filip, cel pe care l-a scos în afara lotului cân o antrena pe Dinamo.

Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? 14! Au venit 16 jucători. De ce a fost Rednic dat afară? Că «a vrut să desființeze echipa», așa a spus Mureșan.

Unde e calitatea adusă de cei 16? Când am preluat Dinamo, echipa venea după șapte înfrângeri consecutive. Nu mai vorbesc de acele scoruri care fuseseră. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Și știu ce spun! (…) Filip l-a adus pe prietenul lui, Țîră, pe Matei, pe Nica”, a declarat Mircea Rednic, la Digi Sport.

Steliano Filip îi dă replica lui Rednic

Steliano Filip nu a rămas dator și i-a dat replica lui Mircea Rednic. Jucătorul a negat cu vehemență acuzațiile lui Rednic. Mai mult, Filip susține că a încercat să o ajute pe Dinamo atunci când a discutat cu foștii jucători ai clubului. Acesta a amintit și episodul în care a fost acuzat că a comandat hamburgeri după meciul de la Mediaș, cu Gaz Metan.

Am ajuns acasă și am primit niște mesaje, ai văzut ce spune Mircea Rednic. Și am ascultat puțin. De asta am și ținut să intru în direct, pentru că nu mi se pare normal ce s-a spus. În primul rând, eu nu fac și am făcut transferuri la Dinamo.

Costi Nica era din martie la Dinamo, făcea antrenamente din martie. Gabi Torje e prietenul meu, avea discuții cu mai multe echipe din Liga 1 și i-am zis «băi, Piticule, poate vii și ne ajuți, poate se ridică interdicția la transferuri». Eram într-o situație foarte grea, nu aveam jucători, atât i-am zis.

Cu Cosmin Matei, la fel. Am zis «Cosmine, situația e grea, hai să ne ajuți». Atât, mâine – poimâine o să aud că iau și comisioane.

Cu burgerii la fel, eram la Mediaș. Eric ne-a adus. Dar nu am dat eu jucătorilor burgeri”, a spus Steliano Filip.

Urmăriți Playsport.ro și pe