Scandal uriaș la AC Milan! Fotbalistul abuzat de poliție cere dreptate. „Ce se întâmpla dacă nu mă recunoșteau. Au stat cu pistolul la 1 metru de mine”

Bordei Radu / 20.07.2022, 22:17
Scandal uriaș la AC Milan! Fotbalistul abuzat de poliție cere dreptate. „Ce se întâmpla dacă nu mă recunoșteau. Au stat cu pistolul la 1 metru de mine”

Un jucător de la AC Milan a trecut printr-un moment tensionat, când a fost oprit de poliție. Oamenii de ordine au intervenit în forță pentru că l-au confundat pe fotbalistul campioanei Italiei cu un infractor. Tiemoue Bakayoko a reacționat imediat.

Momente de spaimă la AC Milan. Bakayoko a fost la un pas de o tragedie

Mijlocașul francez a fost surprins când a fost tras pe dreapta de poliția din Milano. Oamenii de ordine căutau niște jefuitori, iar fotbalistul și însoțitorul său au fost confundați cu aceștia. De aceea polițiștii au intervenit mai ferm decât era cazul. Mai mult, aceștia au și scos pistolul la pasagerul din mașina fotbalistului. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare și lumea s-a revoltat de modul în care autoritățile au intervenit.

Prefectura orașului a emis un comunicat prin care a explicat cum s-a ajuns la această eroare. Bakayoko, care și-a păstrat calmul tot timpul și a dezamorsat situația, a reacționat și el.

Nu am probleme cu greșeala, se poate întâmpla, nu asta mă deranjează. Dar am o problemă cu metodele și maniera în care s-a petrescut percheziția. Noroc că mi-am păstrat calmul, că am meseria asta și am fost recunoscut. Ce se întâmpla altfel? De ce nu s-a verificat pur și simplu numele de pe actele mașinii sau să se comunice. Pe imagini nu se vede, am fost în pericol pentru că au stat cu pistolul la 1 metru de mine, a declarat fotbalistul care a mai jucat la Chelsea sau Monaco.

Zlatan Ibrahimovic și-a prelungit contractul cu AC Milan

Zlatan Ibrahimovic spunea zilele trecute că vrea să mai joace încă un sezon la echipa italiană de fotbal AC Milan. Suedezul a fost ținut departe de terenul de fotbal în ultimele luni. El a suferit o intervenție chirurgicală, iar recuperarea a fost anevoioasă.

Mulți credeau că Zlatan Ibrahimovic își va agăța ghetele în cui, mai ales că acesta a depășit vârsta de 40 de ani. Însă suedezul nu vrea să pună capăt carierei fotbalistice. El a semnat un nou contract cu AC Milan.

Ibericii numesc mutarea o ”surpriză majoră pentru conducerea și jucătorii lui AC Milan”. Surpriza constă în salariul pe care îl va avea Ibrahimovic în noul angajament. Suedezul va avea un salariu mult mai mic decât cel încasat până acum, scriu cei de la as.com.

Zlatan Ibrahimovic va primi doar 100.000 de euro în noua stagiune. Însă nu șefii formației italiene au decis asta. Fostablistul le-a cerut să îi scadă salariul atunci când le-a propus să îi prelungească contractul.