Scandalul momentului: Reacție surprinzătoare a lui Dani Coman în cazul de dopaj! Îl acuză pe Ioniță că minte și amenință cu tribunalul!

Marian Cărăvan 27.01.2021, 00:29
Scandalul momentului: Reacție surprinzătoare a lui Dani Coman în cazul de dopaj! Îl acuză pe Ioniță că minte și amenință cu tribunalul!

Fotbalul românesc a fost zguduit de un scandal imens. E scandalul momentului în Liga 1. Astra Giurgiu riscă excluderea din prima ligă, după dezvăluirile făcute de fotbalistul Alex Ioniță la Agenția Națională Anti-Doping. Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto sunt cei trei jucători care au fost prinși efectuând o procedură ilegală de vitaminizare, considerată dopaj. În scandalul momentului a intervenit și președintele giurgiuvenilor, Dani Coman. Acesta îl acuză pe Ioniță că minte și îl amenință cu tribunalul!

Scandalul momentului. Reacție surprinzătoare a lui Dani Coman în cazul de dopaj!

Dezvăluirile făcute de fotbalistul Alexandru Ioniță, de la Astra Giurgiu, nu au rămas fără urmări. Președintele grupării giurgiuvene, Dani Coman, ar fi avut o ieșire necontrolată la adresa jucătorului.

Eşti un trădător, asta eşti!”, i-ar fi transmis Dani Coman lui Alex Ioniţă, informează GSP.

Oficialul Astrei a infirmat însă această variantă.

A fost o discuție de două minute, nu l-am făcut trădător! Eu vorbesc civilizat cu toată lumea. Avem acte doveditoare de la doctor că au luat doar 100 mililitri, nu mai mult.

Dacă el a scris altceva cu pixul, e fix treaba lui! E adevărat doar că l-am sunat pentru a-l întreba ce s-a întâmplat. Mai mult, Ioniță este un jucător pentru care eu am făcut toate demersurile pentru a ajunge la Rapid”, a declarat Dani Coman la Radio Sport Total FM.

Astra riscă excluderea din Liga 1, după dezvăluirile făcute de fotbalistul Alexandru Ioniță.

Reactie surprinzatoare a lui Dani Coman in cazul de dopaj. Ameninta cu tribunalul!
Reactie surprinzatoare a lui Dani Coman in cazul de dopaj. Ameninta cu tribunalul!

Dani Coman amenință cu tribunalul!

Președintele Astrei susține că nu știa ce au făcut Ioniță, Fatai și Seto. Procedura de vitaminizare efectuată anul trecut la o clinică din București nu a fost o acțiune a clubului giurgiuvean, susține Dani Coman. Mai mult decât atât, președintele Astrei îi amenință cu tribunalul pe cei trei jucători.

N-a fost o acțiune colectivă, n-am știut ce au făcut ei! Îi vom da în judecată, dacă vor pierde, pentru că nu am putut să ne folosim de serviciile lor pe timpul campionatului, pe Alex Ioniță s-au dat și bani de transfer. Nu suntem solidari cu ei, a fost o acțiune personală lor.

Nu vi se pare suspect că aceste știri apar chiar acum? I-aș ruga pe cei de la CFR Cluj să înceteze cu mizeriile astea! Dacă sunt bărbați să fie bărbați… Pe teren!”, a mai spus Dani Coman, făcând aluzie la meciul contra campioanei.

CFR Cluj – Astra Giurgiu va fi joi, 28 ianuarie, de la ora 20:00, în Gruia. Campioana are șansa de a trece pe primul loc al clasamentului, în cazul unei victorii cu Astra. FCSB s-a încurcat marți seara la Pitești, scoțând doar o remiză albă cu nou-promovata FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe