Scurtcircuit în transferul lui Claudiu Keșeru la UTA. A apărut o nouă ofertă pentru atacantul român

Ștefănescu Dragoș / 24.05.2022, 17:31
Scurtcircuit în transferul lui Claudiu Keșeru la UTA. A apărut o nouă ofertă pentru atacantul român

UTA Arad a avut un sezon dezamăgitor, iar conducerea clubului a făcut deja primele mutări. După ce Ionuț Badea a plecat, la echipă a fost adus Ilie Poenaru. Noul ntrenor are ambiții mari la Arad și a demarat deja discuțiile pentru câteva transferuri importante. Principalul vizat este Claudiu Keșeru, dar se pare că acesta are o ofertă bună de la un club din străinătate.

UTA se pregătește deja pentru sezonul viitor. Arădenii vor să se lupte cu granzii Ligii 1

UTA Arad a avut un sezon dezamăgitor iar conducerea clubului a luat primele măsuri imediat după finalul sezonului. Ionuț Badea a plecat de la cârma echipei și a fost înlocuit cu Ilie Poenaru. Noul tehnician al arădenilor are ambiții mari în sezonul viitor, iar pentru a-și atinge obiectivele vrea să facă mai multe transferuri importante.

Transferul lui Claudiu Keșeru la UTA Arad este în impas. Atacantul are o ofertă bună de la un club din străinătate

Primul jucător dorit de Ilie Poenaru la UTA este Claudiu Keșeru (35 de ani). Atacantul a avut un sezon de coșmar la FCSB, unde a căzut în dizgrația lui Gigi Becali. Astfel, Keșeru a bifat puține minute în tricoul roș-albastru, fiind mai mult prezent pe banca de rezerve. În ciuda acestei situații, experimentatul atacant nu duce lipsă de oferte. Ilie Poenaru a dezvăluit că fotbalistul de 35 de ani are mai multe oferte din România și una de la o echipă din Qatar. Tehnicianul speră totuși că dacă refuză oferta din străinătate, Keșeru va alege UTA.

E un jucător pe care-l doresc. Poate că sunt mulți critici care se leagă de vârsta lui, dar, probabil, că marea majoritate nu îl cunoaște pe Keșeru, eu știu ce potențial are. În momentul acesta, are patru sau cinci oferte din România, dar are una și din Qatar. Nu ascund faptul că am avut o discuție cu el.

Eu cred că în afară de Keșeru și, poate, Koljic de la Craiova, nu avem un alt număr nouă clasic, care de fapt poate deveni și un număr 10, pentru că are finalizare și verticalizare coboară și între linii, se poate transforma și în decar. S-ar plia foarte bine pe sistemul pe care vreau eu să îl joc și pe principiile mele de joc. Nu știm dacă vom reuși să îl aducem, suntem în luptă destul de grea cu anumite cluburi. Și el cântărește foarte bine.

Nu știu dacă este hotărât încă pentru vreo echipă din România, are o ofertă de afară și în funcție de ce răspuns primește până la sfârșitul lunii de acolo, o să pună în balanță și o să aleagă. Eu cred că, dacă afară nu se concretizează, o să reușim să îl aducem aici, dar ne luptăm cu alte cluburi”, a declarat Ilie Poenaru.