UTA și-a dat afară un jucător prin intermediul rețelelor de socializare! Dezamăgire totală pentru victima deciziei ardelenilor

Octavian Vasilescu / 22.05.2022, 21:51
UTA și-a dat afară un jucător prin intermediul rețelelor de socializare! Dezamăgire totală pentru victima deciziei ardelenilor

Modestas Vorobjovas (26 de ani) este unul dintre cei cinci jucători la care UTA a renunțat după finalul play-out-ului. Nervos, lituanianul a criticat clubul pe Facebook.

UTA a emis un comunicat pe rețelele de socializare prin care anunță că Modestas Vorobjovas, Filip Dangubic, Constantin Dima, Rolandas Baravykas și Karolis Laukzemis au părăsit echipa. Vorobjovas spune că nu a fost anunțat că va fi pus pe liber.

Vorobjovas acuză UTA: „Am aflat de pe Facebook, e rușinos”

Mijlocașul din Lituania a aflat că a rămas fără echipă după ce UTA a publicat comunicatul. Într-un dialog pe Facebook cu fanii echipei din Arad, Vorobjovas a reacționat nervos:

Am vrut să rămân, dar clubul nu m-a vrut. Oamenii au început să spună că am oferte mai bune sau că nu mai voiam să rămân în România, dar adevărul este că nici nu am fost anunțat.

Am aflat de pe Facebook, la fel ca toată lumea. Este rușinos”, a spus Vorobjovas.

Mijlocaș defensiv, Vorobjovas a evoluat în 30 de meciuri pentru UTA și a marcat trei goluri. Acesta a fost titular în 22 de jocuri, în toate competițiile. În medie, lituanianul a bifat 65 de minute / meci.

Ilie Poenaru va antrena UTA

Ilie Poenaru (45 de ani) urmează să devină noul antrenor al echipei UTA Arad, pentru sezonul viitor.

UTA Arad va intra într-o nouă eră, sub comanda acționarului Simion Apreutese, iar Ilie Poenaru a fost ales să devină antrenorul echipei.

UTA a fost condusă de Ionuț Badea în acest final de campionat și a terminat pe locul 5 în play-out.

De-a lungul carierei, Ilie Poenaru a mai condus FC Voluntari și Dinamo U19. El este antrenorul care a ajutat-o pe FC Voluntari să ajungă în Liga 1, iar în perioada 2018-2021 a făcut minuni la Academica Clinceni. Ilfovenii au ajuns în premieră în Liga 1 sub comanda lui Poenaru, iar apoi au terminat pe locul 5 în play-off. O performanță de-a dreptul incredibilă.

Ulterior au apărut problemele cu banii la Clinceni, iar echipa s-a destrămat.